Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haaruitval? Zó krijg je weer zelfvertrouwen!
  Rate this post

  Helaas: als man krijg je niet alleen vaak met haaruitval te maken als je de zestig jaar bent gepasseerd. Haaruitval en dunner wordend haar kan al veel eerder ontstaan, soms zelfs al vóór je twintigste. Elke keer wanneer je in de spiegel kijkt, word je geconfronteerd met je terugkruipende haargrens. En die grappig bedoelde maar kwetsende opmerkingen van je familie en vrienden over je kale plekken helpen ook niet om je wat zelfverzekerder te voelen.

  Tijd om je zelfvertrouwen weer een boost te geven! Dat kan door middel van een haarwerk of haaraanvulling. Misschien zie jij nu een schrikbeeld voor je van een groot, synthetisch haarwerk dat er onecht uitziet, dat bovendien warm is, en óók nog jeukt. Een beetje alsof je een soort marmot op je hoofd draagt. Dit schrikbeeld (dat vroeger ’toupetje’ werd genoemd) mag je meteen laten varen. Het is wel zo dat haarwerken voor mannen een vak apart zijn. Over het algemeen heb je als man immers een korter kapsel, waarbij de contouren goed te zien zijn. Maar tegenwoordig zijn er heel wat technieken waarbij er een natuurlijk resultaat wordt bereikt, ook met zichtbare contouren. Hiermee krijg je een prachtig (gedeeltelijk) haarwerk dat niet van echt is te onderscheiden, en tegelijkertijd ook prettig draagbaar is!

  Comfort gaat voor
  Een voorbeeld van zo’n moderne techniek is ‘Dermofusion’. Dit haarwerk is gemaakt van flinterdun materiaal. Hierbij zijn de haren niet geknoopt, maar door een netwerk gestoken. Hierdoor zijn er dus geen knoopjes te zien, en lijkt het alsof het alsof je haar uit je hoofdhuid komt. Daarnaast is het haarwerk door de goede pasvorm zeer comfortabel. Daarnaast heb je de keuze uit diverse materialen, groottes, kleurnuances en lengtes. Uiteraard krijg je vooraf uitgebreide informatie over de verschillende mogelijkheden, uitvoeringen en prijzen. Tijdens een bezoek aan ons Haarhuis mag je natuurlijk elk haarwerk bekijken, voelen en uitproberen. Hierdoor kom je erachter welke coupe en welke kwaliteit het beste bij jou passen. Jij kijkt straks weer met zelfverzekerdheid en tevredenheid de spiegel in!

  Behalve een haarwerk biedt het Haarhuis ook andere oplossingen aan, zoals haaraanvullingen en producten die de haargroei versnellen. De haarspecialisten geven je hierover graag advies.

  De voordelen van een haarwerk
  – Je krijgt een persoonlijk en professioneel advies over je haarprobleem
  – Je haarwerk wordt volledig afgestemd op jouw wensen en levensstijl
  – Je haarwerk komt tot stand met de laatste technieken
  – Het resultaat is altijd natuurlijk, ook bij zichtbare contouren
  – Je krijgt tips over de verzorging van je haarwerk
  – Je kijkt weer tevreden in de spiegel naar je volle haardos

  Ook voor jou weer een prachtige, volle haardos!
  Hoe klinkt dit: op élk moment van de dag het volle en prachtige haar van je dromen, waarmee je onbezorgd kunt douchen, sporten en zwemmen en waarmee je óók elke regenbui overleeft. Als je last hebt van haaruitval, een dunner wordende haardos of afbrekende haren, dan klinkt dit waarschijnlijk te mooi om waar te zijn. Het is echter niet nodig om nog langer gebukt te gaan onder je onzekerheid: er zijn talloze oplossingen voor jouw haarprobleem! Zo zijn er verschillende systemen als ‘Hair for you’ en ‘Dermofusion’ om je haar mee aan te vullen. Deze haaraanvullingen blijven stevig vastzitten, wát je ook doet. Zo kun je onbezorgd genieten van een volle coupe. Ook zou je kunnen denken aan haarverlenging. Met extensions van Great Lengths en haarklemmen van verschillende lengtes zijn er ook heel snelle en budgetvriendelijke oplossingen mogelijk. Maar daarnaast zijn er nog meer mogelijkheden. De haardeskundigen voorzien je graag van een eerlijk, betrokken en deskundig advies.

  Altijd een eerlijk en betrokken advies
  Haarhuis van Tongeren is een familiebedrijf en voorziet al ruim 80 jaar mensen van een prachtig kapsel. De zaak heeft ruim ervaring in haarwerken (pruiken, haarstukken en maatwerk) en beschikt over de mooiste haarwerken en de allernieuwste technieken. Ook kunnen zij helpen met al je haarproblemen. De medewerksters werken met het product Mediceuticals. Zij kunnen gratis een haar- en hoofdhuidanalyse doen, en je op basis daarvan een passend en deskundig advies geven. En heb je bijvoorbeeld te maken met psoriasis, haaruitval, roos, eczeem, alopecia of dun haar, dan kan het Haarhuis je ook verder helpen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply