Rate this post
 • Haarvrij de zomer in?
  Rate this post

  Stel je je eens voor dat je je nooit meer hoeft te scheren. Dat je bijvoorbeeld gewoon naar het strand of het zwembad kunt gaan zonder dat je hoeft te controleren of je oksels en bikinilijn er nog wel verzorgd uitzien. Definitief ontharen is dan dé oplossing! Je kunt ervoor terecht bij Kristel Boot van Liscio ontharen.

  Intense Pulsed Light (IPL), de naam zegt het al, is een intensief gebruik van licht. Middels een korte flits wordt het licht via het pigment van het haartje naar het haarzakje getransporteerd. Daar wordt het licht omgezet in warmte (74 graden). Dit duurt echter maar een fractie van een seconde. De cellen in het haarzakje, die zorgen voor de aanmaak van haartjes, kunnen niet tegen deze warmte en worden afgebroken. Hierdoor kan het haarzakje geen nieuw haartje meer aanmaken. Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig, steeds met een tussenliggende periode van ongeveer 5 weken. De behandeling wordt altijd voorafgegaan door een intake, waarbij onder meer een uitleg wordt gegeven en waarbij met een testflits wordt bekeken of je huid geschikt is voor de behandeling. Ook krijg je persoonlijk advies.

  Wil je voor altijd een gladde huid? Begin dan nu met de behandelingen! Dan heb je komende zomer al een geheel of grotendeels gladde huid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply