Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haarwerk: oplossing bij haarverlies
  Rate this post

  Totale of gedeeltelijke kaalheid heeft een enorme impact op je leven. De keuze om een haarwerk te gaan dragen, is voor velen een enorme stap en vaak een moeilijke beslissing. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om tot een oplossing te komen. ­Daarbij is het heel belangrijk dat het haarwerk  bij jou past en je je er lekker bij voelt.

  Mijn naam is Mariëlle Hennevelt. Ik ben zelfstandig gediplomeerd leverancier van pruiken en haarwerken. Je wordt ontvangen in een kleine salon bij mij aan huis, waar ik je volledige privacy kan bieden. Mocht je het fijner vinden dat ik bij jou aan huis kom, dan is dat geen enkel probleem.  Tevens ben ik zorgleverancier voor het Bernhoven Ziekenhuis en het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

  Werkwijze
  Nadat je een afspraak hebt gemaakt, gaan we samen zoeken naar de beste oplossing. Het is ook mogelijk dat je een foto naar mij toe mailt, zodat ik alvast een beeld van je heb en alvast een selectie van passende haarwerken kan klaarzetten voor je bezoek.
  Eerst wordt er gekeken voor welk doeleinde het haarwerk nodig is. Dat kan zijn voor plaatselijke of voor totale kaalheid. Daar zijn al verschillende haarwerken voor; zowel synthetische haarwerken en haarwerken van echt haar. Ook kan het zijn dat je snel kaal wordt, maar wel tijdelijk, door bijvoorbeeld chemo. Dan komt je haar daarna gewoon weer terug. Maar ook in deze tijd zul je misschien graag een haarwerk willen dragen. Daar hebben we ook een ruime sortering van op voorraad. Maar misschien moet jouw haarwerk gewoon vervangen worden en is een maatwerk een mooie optie.
  Ik bied ook haarstukken die verlijmd kunnen worden op de hoofdhuid (permanente bevestiging). Zo’n haarstuk geeft je alle vrijheid om je gewone dagelijkse leven aan te houden met bijna geen beperkingen. Deze manier van bevestigen is er voor zowel dames als heren.

  Ik heb met bijna alle zorgverzekeraars een contract, dus vergoeding is vaak mogelijk. Ik ben 7 dagen per week van 8.00 uur tot 22.00 uur ­telefonisch bereikbaar. Bel gerust ook op zon- en feest­dagen. Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply