Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haarwerk: oplossing bij haarverlies
  Rate this post

  Het hebben van een goed kapsel is heel belangrijk: het kenmerkt je gezicht en vormt een onderdeel van je gehele uitstraling. Het is dan ook nooit fijn om je haar kwijt te raken. Haarverlies kan ontstaan door ouderdom, maar ook door chemotherapie of alopecia. Alopecia is een haarziekte, waarbij plotseling kale plekken ontstaan op de hoofdhuid. Met een haarwerk kun je ervoor zorgen dat je uitstraling intact blijft.

  Als haarspecialist kennen wij het kappersvak als geen ander, wat zeer belangrijk is voor het maken van kapsels in onze haarwerken, pruiken, haartoevoegingen en haaraanvullingen. Deze combinatie is optimaal voor het adviseren van het kapsel dat het beste bij jou als klant past! Doordat wij dagelijks met mensen omgaan die te maken hebben met haaruitval of haarverlies door erfelijke aanleg (alopecia androgenica), medicijnen (chemokuren) of spontane haaruitval (alopecia areata tot totale alopecia), zijn wij gespecialiseerd, zodat we je kunnen helpen met de bijpassende oplossing.

  Dunner wordend haar
  Veel mensen krijgen ermee te maken: dunner wordend haar. Het kan zelfs dat hierdoor de hoofdhuid te zien is. Dat kan je zeker ongelukkig maken. Helemaal niet nodig, want er zijn goede producten op de markt die de haargroei bevorderen en zorgen voor meer volume. En als dat niet voldoende helpt, bieden mooi, natuurlijke en haardelen uitkomst. Wij maken een analyse van je haar en hoofdhuid en bespreken welke oplossingen het best voor jou werken.

  Alopecia totalis
  Dit is een aandoening waarbij haarverlies optreedt. Al het haar op het hoofd valt bij deze vorm alopecia uit. Het wordt meestal als een heftigere variant (pleksgewijs haarverlies) beschouwd. Valt meer dan alleen het hoofdhaar uit (lichaamshaar), dan spreken we over alopecia universalis. Het treedt vrij plotseling op, bijvoorbeeld als gevolg van stressfactor, maar ook geleidelijk. De precieze oorzaak is niet bekend. Men veronderstelt dat alopecia totalis een auto-immuunstoornis is. Daarnaast worden genetische factoren gesuggereerd. Het komt voor bij mannen en vrouwen en kan leiden tot psychologische en emotionele problemen.

  Haaruitval bij chemotherapie
  Tijdens chemotherapie is de kans groot dat je haar uitvalt. Deze haaruitval is tijdelijk: als de medicijnen zijn uitgewerkt, groeit je haar weer terug. Moet je binnenkort een chemokuur ondergaan? Maak dan alvast een afspraak bij Agnes. Op basis van jouw eigen haarkleur, haardikte en kapsel kiezen we samen een haarwerk dat perfect bij jou past. Het haarwerk van jouw keuze kun je vrijblijvend bij ons reserveren; de eerste zes weken zelfs kosteloos. Zodra jouw haar begint uit te vallen, bel je voor een afspraak. Meestal kunnen we het haarwerk dezelfde dag nog aanmeten.

  Service en nazorg
  Bij de dienstverlening van Magnifique haarwerken staat persoonlijke aandacht voorop. Dat begint bij de eerste ontmoeting en gaat door tot aan de aanschaf van het haarwerk en/of andere producten, maar ook daarna!
  Maak voor meer informatie gerust een afspraak voor een gratis consult of bel 070-3872272 / 06-53929365. Mailen kan ook, naar agnes@magnifique-voorburg.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply