Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haarwerk: oplossing bij haarverlies
  Rate this post

  Het hebben van een goed kapsel is heel belangrijk: het kenmerkt je gezicht en vormt een onderdeel van je gehele uitstraling. Het is dan ook nooit fijn om je haar kwijt te raken. Haarverlies kan ontstaan door ouderdom, maar ook door chemotherapie of ­alopecia. Alopecia is een haarziekte, waarbij ­plotseling kale plekken ontstaan op de hoofdhuid. Met een haarwerk kun je ervoor zorgen dat je ­uitstraling intact blijft.

  Met een haaraanvulling, volledig haarwerk (pruik) of haarstukje krijg je een passend kapsel met een natuurlijke uitstraling. De haarwerken zijn gemaakt van natuurlijk (‘echt’) haar of van synthetisch haar. Het voordeel van een haarwerk van synthetisch haar is dat het bijzonder praktisch is: het hoeft alleen maar gewassen en daarna gedroogd te worden, en daarna is het gemakkelijk in model te brengen. Bovendien is het goedkoper. Een haarwerk van echt haar kan gemodelleerd worden en gaat langer mee.

  Privacy
  In de salon van Haarinstituut Westland, met daarin onder meer een kappersstoel en een wastafel, is je privacy gegarandeerd, en kun je in alle rust je wensen rond model en kleur bespreken. Alle soorten kapsels zijn mogelijk, en eventueel kan het gewenste haarwerk nog aangepast worden totdat het volmaakt is.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply