Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haarwerk: dé oplossing bij haarverlies
  Rate this post

  Het hebben van een goed kapsel is heel belangrijk: het kenmerkt je gezicht en vormt een onderdeel van je gehele uitstraling. Het is dan ook verschrikkelijk om je haar kwijt te raken. Haarverlies kan ontstaan door ouderdom, maar ook door chemotherapie of Alopecia. Alopecia is een haarziekte, waarbij plotseling kale plekken op het hoofd ontstaan. Met een haarwerk kun je ervoor zorgen dat je uitstraling intact blijft.

  Al 22 jaar maken wij vervangend haar voor jong en oud, en onze service aan huis is praktisch. Niet iedereen heeft een auto of is door omstandigheden in staat om naar onze praktijk te komen. Daarom komen wij naar jou toe! Je kunt ons bestellen op elk adres. Bij jou thuis, in het ziekenhuis op de afdeling of in het verzorgingshuis: het maakt ons niet uit. Wij komen door heel Nederland bij jou aan huis. Onze auto’s zijn anoniem (geen belettering op de auto) en volledig uitgerust om ons beroep optimaal te kunnen uitoefenen. Wij rekenen geen voorrijkosten, en natuurlijk is je afspraak geheel vrijblijvend.

  Assortiment
  Ons assortiment pruiken en haarwerken is zeer groot. Bijna al onze cliënten hebben de pruik direct op de dag van de afspraak. Tijdbesparend dus. Geen gedoe, gewoon passen en direct aanmeten. Bij speciale wensen kan het iets langer duren.

  Maatwerk
  Naast het confectieassortiment maken wij ook maatwerk. Daar waar het in de kapsalon vaak stopt, maken wij voor jou een haarprothese naar maat. Er wordt een mal van jouw hoofd gemaakt. We bespreken het ontwerp, het montuur, de stijl en de kleur. Je kunt kiezen uit diverse haarsoorten. Eigenlijk is alles mogelijk. Natuurlijk hoort daar een passend advies bij, en daar nemen we ruim de tijd voor.

  Vergoeding
  Wij zijn erkend door alle zorgverzekeringen. Als premium leverancier van de diverse zorgverzekeraars declareren wij voor je. Dit betekent dat je de pruik op medische verklaring van de specialist of huisarts ten delen of volledig vergoed krijgt. Leden van Evean Thuiszorg krijgen 10% korting en een onderhoudspakket ter waarde van € 37,50 cadeau op vertoon van de ledenpas.

  Haarwerkpraktijk
  Je kunt ook een afspraak maken in onze haarwerkpraktijk in Volendam. Onze praktijk is op een zeer rustige locatie aan de rand van het dorp gevestigd. Ook daar is je privacy gegarandeerd!

  Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten, bel dan voor informatie of een afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply