Rate this post
 • ‘Dit haarwerk staat mij echt prachtig’
  Rate this post

  Toen er bij mij borstkanker werd geconstateerd, maakte ik me enorme zorgen. In die onzekere tijd had ik maar één doel voor ogen en dat was de kanker overwinnen. Voordat ik begon aan de chemotherapie werd mij verteld dat mijn haar zou gaan uitvallen. Dit leek me vreselijk!

  In het ziekenhuis had ik al veel informatie gekregen over haarwerken. In het begin twijfelde ik hierover. ‘Een haarwerk? Dat is toch niks voor mij’, dacht ik. Toch besloot ik het een kans te geven en nog voor de eerste chemobehandeling ben ik naar Fiona van de Haarwerksalon gegaan. Toen had ik dus nog mijn eigen haar. Fiona was erg lief voor me en heeft me enorm geholpen met de keuze voor mijn haarwerk. Ze gaf me rustig de tijd om de prachtige haarwerken te bekijken. Van mezelf ben ik blond, zou ik nu ook kiezen voor deze kleur? Ik twijfelde of ik misschien moest gaan voor totaal iets anders. Fiona bestelde alle haarwerken die ik wilde proberen.

  Samen met mijn zus ben ik op een middag de uitgekozen haarwerken wezen passen. Ik vond het best wel spannend dat ik, wanneer mijn eigen haar uit zou gaan vallen, een haarwerk ging dragen. Toen ik de blonde variant paste, werd ik best wel emotioneel, maar ik wist ook dat dit het haarwerk was die bij mij paste. Ik voelde me mezelf en dat vond ik erg belangrijk.

  Toen ik mijn haarwerk voor het eerst droeg, had ik het idee dat iedereen naar me keek. Ik moest er erg aan wennen. Mensen om me heen gaven me complimenten over mijn uiterlijk, terwijl ik nog een aantal maanden chemotherapie moest ondergaan. Van binnen voelde ik me ziek, maar was blij dat ik er mooi uit kon zien. Dat gaf mij kracht en zelfvertrouwen!

  Fiona gaf me alle aandacht en liefde. Ook kan ik altijd bij haar terecht wanneer ik vragen heb over mijn haarwerk. Dit voelt erg fijn. Zelfs alle zaken rondom mijn verzekering heeft ze opgelost! Ik raad het iedereen aan om langs te gaan bij Fiona. Ook als je nog twijfelt over een haarwerk. Het was voor mij een heel goede keuze!

  Fiona Ofman van De Haarwerksalon: ‘Het hebben van een goed kapsel is heel belangrijk: het kenmerkt je gezicht en vormt een onderdeel van je gehele uitstraling. Het is dan ook nooit fijn om je haar kwijt te raken. Haarverlies kan ontstaan door ouderdom, maar ook door chemotherapie of de haarziekte alopecia. Met een haaraanvulling, volledig haarwerk (pruik) of haarstukje krijg je een passend kapsel met een natuurlijke uitstraling. Als je nog maar weinig haar hebt, kan ik gebruikmaken van speciale dubbelzijdige tape of van clips, zodat het haarwerk op- en afgezet kan worden. In mijn salon, met onder andere een kappersstoel en een wastafel, is je privacy gegarandeerd en kun je in alle rust je wensen rond het model en de kleur met mij bespreken. Alle soorten kapsels zijn mogelijk, en eventueel kan het gewenste haarwerk nog aangepast worden totdat het volmaakt is.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply