Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haarwerken tijdens en na chemotherapie
  Rate this post

  De impact van haarverlies door chemotherapie is groot: een belangrijk deel van uw uiterlijk verandert. Wat is het dan mooi dat u er met een haarwerk, dat er zo natuurlijk mogelijk uitziet, toch goed voor de dag kunt komen!

  Vaak is de aanschaf van een haarwerk te commercieel en wordt de klant niet begrepen. Zo is bij mij de wens ontstaan om deze zorg met veel liefde en respect zelf te bieden én op de juiste manier. Hart voor uw zorg: dát is wat ik wil uitstralen. Of het nu gaat om een heel haarwerk, haarstukjes, synthetisch, 100% écht haar of maatwerk: ik maak het mogelijk. Ik ontvang u in alle rust, zodat u de volle aandacht van mij krijgt.

  Ruime keuze
  Ik heb altijd zo’n 30 tot 40 stuks veel voorkomende haarwerken op voorraad. Kort, halflang, lang of stijl, slag, krul: alles is mogelijk, ook rond kleuren. Ook highlights en lowlights kunnen er prachtig in verwerkt zitten. Belangrijk is dat ú er zich goed bij voelt, en daar kan ik voor zorgen. Ook heb ik een ruime voorraad mutsjes, haarbanden en sjaals. Daarnaast zijn ook de heren bij mij op het juiste adres.
  De vergoeding waar u recht op hebt van de verzekering, verzorg ik voor u, zodat u daar zelf geen omkijken naar hebt.
  Bij de Haarboutique ontvang ik u 1 op 1 en werk ik uitsluitend op afspraak, om de privacy te waarborgen.

  Over mij
  Ik ben Manon Vallinga. Doordat op ik mijn eigen manier in aanraking ben gekomen met haarwerken, heb ik mogen ervaren dat u met een goed verzorgd haarwerk vol vertrouwen in het leven kunt staan.

  Oplossingen bij haaraandoeningen
  Alopecia areata (‘pleksgewijze kaalheid’) is een haaraandoening, waarbij een persoon vrij plotseling gedeeltelijk kaal wordt. Deze aandoening kan op elke leeftijd optreden, bij zowel mannen als vrouwen. De piek van dit incident is te vinden bij jongvolwassenen. Naar schatting lijdt 1 op de 1000 tot 2000 mensen in de bevolking aan de aandoening. Er zijn verschillende vormen van alopecia, met als symptomen dunner wordend haar tot zelfs complete haaruitval. Daarom is het gebruik van een goede shampoo aan te bevelen. Mediceuticals is daar een goed voorbeeld van. Het zorgt ervoor dat de haarzakjes worden gestimuleerd, zodat het haar voller wordt. Er zijn diverse lijnen verkrijgbaar, ook voor degenen die een chemotherapie moeten ondergaan. Er zijn tal van oplossingen als het haar dunner wordt of als u zelfs helemaal kaal wordt. U kunt hiervoor een medische verklaring krijgen van uw behandelend arts. Met die verklaring kunt u bij mij terecht, en ik geef advies en laat u voorbeelden zien wat wat voor u de beste oplossing zou kunnen zijn. We praten dan over een heel haarwerk, een aanvulling of zelfs een op maat gemaakt stukje voor bijvoorbeeld één kaal plekje. Er is veel mogelijk. Haarboutique Paris vertelt u er graag meer over. Zo zijn er nog veel meer haaraandoeningen. Ik help u graag bij het maken van de juiste keuze.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply