Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haarwerken tijdens en na chemotherapie
  Rate this post

  De impact van haarverlies door chemotherapie is groot: een belangrijk deel van uw uiterlijk verandert. Wat is het dan mooi dat u er met een haarwerk, dat er zo natuurlijk mogelijk uitziet, toch goed voor de dag kunt komen!

  Vaak is de aanschaf van een haarwerk te commercieel en wordt de klant niet begrepen. Zo is bij ons de wens ontstaan om deze zorg met veel liefde en respect zelf te bieden én op de juiste manier. Hart voor uw zorg: dát is wat wij willen uitstralen. Of het nu gaat om een heel haarwerk, haarstukjes, synthetisch, 100% écht haar of maatwerk: wij maken het mogelijk. Wij ontvangen u in alle rust, zodat u de volle aandacht van ons krijgt.

  Ruime keuze
  Wij hebben altijd zo’n 30 tot 40 stuks veel voorkomende haarwerken op voorraad. Kort, halflang, lang of stijl, slag, krul: alles is mogelijk, ook rond kleuren. Ook highlights en lowlights kunnen er prachtig in verwerkt zitten. Belangrijk is dat ú er zich goed bij voelt, en daar kunnen wij voor zorgen. Ook hebben wij een ruime voorraad mutsjes, haarbanden en sjaals. Daarnaast zijn ook de heren bij ons op het juiste adres. De vergoeding waar u recht op hebt van de verzekering, verzorgen wij voor u, zodat u daar zelf geen omkijken naar hebt. Bij de Haarboutique ontvangen wij u 1 op 1 en werken wij uitsluitend op afspraak, om de privacy te waarborgen.

  Over ons
  Wij zijn Manon en Yvonne. Doordat wij allebei op onze eigen manier in aanraking zijn gekomen met haarwerken, hebben wij mogen ervaren dat u met een goed verzorgd haarwerk vol vertrouwen in het leven kunt staan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply