Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Haarwerken tijdens en na chemotherapie
  Rate this post

  Een mooi kapsel is heel belangrijk; ook als je ziek bent. De moderne vrouw wil, ondanks haar haar­verlies, er voor de buitenwereld en zichzelf nog steeds stralend en krachtig blijven uitzien.

  Jennifer Hoeve is al meer dan 20 jaar specialist in haar­werken, pruiken en haarverlenging. Zij laat haarwensen in vervulling gaan en biedt oplossingen voor ieder haar­probleem, of dit nu medisch of cosmetisch van aard is. De vrouw en haar vrouwelijkheid staat centraal bij de ontwikkeling van innoverende haarstukken, -weaves en pruiken van topkwaliteit echt haar.

  Snellere service met confectie
  Jennifer staat bekend om haar prachtige maathaarwerken, maar speciaal voor vrouwen die binnen korte tijd hun haren verliezen komt er dit jaar nog een Jennifer Hoeve confectielijn op de markt. De haarwerken van deze lijn zijn er in meerdere lengtes, stijlen en kleuren. Op deze manier kun je direct geholpen worden en met nieuw, mooi haar de deur uitstappen. De confectielijn staat in een speciale brochure, die tot stand is gekomen in samenwerking met enkele bekende Nederlanders.’

  Nieuw pand met meer privacy
  Haar prachtige pand op Skoon 3 heeft Jennifer moeten inruilen voor een nog mooier pand op Skoon 33. Zij was uit haar jasje gegroeid met de verschillende bedrijfsactiviteiten en inmiddels zeven man personeel. Discretie en privacy is een belangrijk punt in het haarwerkvak. De oude locatie bood al een privéruimte voor medische klanten, maar deze klanten werden doorgaans geconfronteerd met cosmetische klanten; iets wat Jennifer soms erg confronterend vond. ‘Het ene moment ben je het haar van iemand die al goed haar heeft nóg mooier aan het maken, en het andere moment moet je bij iemand haar laatste haren eraf halen om een pruik af te leveren.’ Op de nieuwe locatie word je na ontvangst naar de cosmetische salon geleid, of de ­medische, zodat discretie gewaarborgd is.

  Jennifer Hoeve is een ANKO-gecertificeerd haarwerkbedrijf en heeft een contract met alle zorgverzekeraars. Zij neemt je declaratie volledig uit handen. Dat is alvast een zorg minder.
  Maak een afspraak voor een gratis en ­vrijblijvend ­informatief gesprek. Dat kan gewoon online via ­jenniferhoeve.nl/afspraak-maken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply