Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De haarwerkspecialist, gewoon bij je thuis

  Ik ging langs bij Ellen voor een kennismakingsgesprek. Samen hebben we toen uit mijn modellenboeken 6 haarwerken uitgezocht die haar mooi zouden staan. We hadden afgesproken dat ik een paar dagen later zou terugkomen om deze haarwerken te passen, maar voordat het zover was, kreeg ik een telefoontje. Ellen zei dat ze in het ziekenhuis was, en ze vroeg of ik daarheen kon gaan. Nou, dat kon gewoon. Toen ik daar aankwam, waren ook haar man, kinderen en vriendinnen er. We hebben de definitieve keuze gemaakt, en ik heb daar ook het laatste beetje hoofdhaar verwijderd, wat natuurlijk altijd een verdrietig moment is. Maar toen ik het ‘nieuwe’ haar op haar hoofd gezet had, was dat toch ook wel weer een mooi moment!

  Haar dochters beslisten mee
  Toen ik voor het eerst op bezoek was bij Heleen, zei ze tegen me dat ze het zou waarderen als haar twee puberdochters konden meebeslissen over de keuze voor een haarwerk. Zo betrok ze haar dochters bij een belangrijke gebeurtenis, en ze hoefde de keuze niet in haar eentje te maken. Dat zorgde dan ook voor een ontspannen sfeer in huis.
  Toen ik er voor de tweede keer was, heb ik de uitgekozen haarwerken meegenomen en ze in het bijzijn van de twee dochters gepast. Samen hebben ze een goede keus gemaakt. Het haarwerk hoefde alleen maar wat gemodelleerd te worden. Deze samenwerking tussen Heleen, haar dochters en mij maakte het tot een aparte maar prettige ervaring!

  Met zelfvertrouwen weer naar buiten
  Angela had erg dun en grijs haar, en ze was daar heel onzeker over; zó onzeker, dat ze zelfs haar huis nauwelijks meer uit durfde. Ze twijfelde lang of ze wel een haarwerk wilde, want ze was bang voor de reactie van anderen als die zouden zien dat ze opeens veel haar had.
  Ik heb Angela geadviseerd om een haarwerk te nemen dat niet al te vol was, maar heel natuurlijk. Na een paar dagen was ik weer bij haar thuis met de door haar gekozen modellen. Ze was verschrikkelijk zenuwachtig en durfde niet eens in de spiegel te kijken. Pas toen haar man en ik haar ervan verzekerden dat ze er prachtig uitzag, durfde ze de stap te nemen. Ze huilde toen tranen met tuiten van geluk! Nu gaat ze weer vol zelfvertrouwen naar buiten en straalt…

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply