Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Hallo, powervrouw met pit!’
  Rate this post

  Ben jij uitgeput doordat je aan allerlei verwachtingen moet voldoen en alle ballen hoog moet houden? Heb jij last van onzekerheid, van het idee dat je niet goed genoeg bent, dat je faalt, niet mooi bent, niet voldoet aan het ideaalbeeld van je omgeving. Doe je alsof je het allemaal wel aankan en dingen je niet raken? Hou jij vaak verborgen hoe je je werkelijk voelt?

  Als dit voor jou herkenbaar is, dan doe je jezelf tekort. Jij mag er zijn! Je mag voor jezelf kiezen en mild voor jezelf zijn. Makkelijk gezegd, maar ik weet als geen ander dat dit niet gemakkelijk is als je niet blij met jezelf bent. Want waarom zou je lief voor jezelf zijn als je jezelf ­eigenlijk maar weinig waard vindt? Laat mij je helpen, want het kán anders.

  Ook ik heb een rugzak met moeilijke ervaringen en ik vond mezelf weinig waard. Desondanks heb ik mezelf inmiddels volledig gevonden en weet ik wat mijn missie en passie is. Ik durf zonder schaamte te zeggen dat ik trots op mezelf ben! Misschien denk je nu: ‘Mooi verhaal, maar hoe kun je míj dan helpen?’ Dat ga ik je uitleggen.

  Een aantal jaren geleden was ik niet meer gelukkig in mijn baan als communicatieadviseur en verlangde ik naar ­voldoening door het helpen van mensen. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de drijfveren van mensen en daarom besloot ik psychologie te gaan studeren. Dit leverde veel kennis en inzichten op over mezelf én over hoe ik anderen kon helpen. Toch voelde ik dat er méér moest zijn en na een intense zoektocht vond ik het ontbrekende deel: de Female Factor!

  Vrouwen zitten anders in elkaar dan mannen: ze verschillen in denkwijze, communicatie en wereldbeeld. Bovendien hebben wij vrouwen te maken met hormonen, waarvan de invloed dagelijks verandert! Als wij een gebeurtenis meemaken, leggen we direct een link met een emotie. Iedere keer als we vervolgens over deze gebeurtenis praten of eraan denken, versterken we die emotionele koppeling. Daarnaast komt er een hele rits eerdere ervaringen naar boven die diezelfde emotie triggeren. Zo werkt het vrouwelijke brein en ik moest en zou een manier vinden om dit aan te pakken. Ik was ervan overtuigd dat het mogelijk moest zijn om een leven te leiden waarin je niet wordt geleefd door je negatieve ervaringen en emoties. Na een intense zoektocht vond ik de methode Creatrix® van het Institute of Women International in Australië. Dit was wat ik zocht! Ik volgde de opleiding en inmiddels help ik als Creatrix® Facilitator en Transformologist vrouwen om weer in verbinding met zichzelf te komen.

  Ik zal kort uitleggen hoe het werkt: Met Creatrix® verwijderen we de emotionele koppelingen. Dit doen we in een aantal stappen. Stap 1 is een schrijfopdracht waarin je beschrijft hoe je leven er nu uitziet, waar je tegenaan loopt, wat jou belemmert en wat de impact daarvan is op jou en je omgeving, wat je niet meer wilt en wat je wél graag wilt. Daar haal ik de emoties en overtuigingen uit die jou op dit moment beperken. Dit bespreken we samen en vervolgens gaan we in 1 op 1-sessies jou hiervan bevrijden.
  Daarna gaan we achterhalen wat jij wilt in je leven en maken we inzichtelijk wat je nodig hebt om dat te bereiken. De ervaringen die jij in je leven hebt opgedaan, blijven gewoon in jouw geheugen bestaan. Je kunt ernaar blijven kijken, maar zonder al die gekoppelde emoties. Het grote verschil met vóór de sessies is dat je niet langer meer in problemen denkt, maar in uitdagingen en oplossingen. Je kunt je leven gaan leiden zonder overal over te piekeren en beren op de weg te zien. Zonder steeds die knoop in je buik te voelen en je niet goed genoeg te voelen. Je voelt je krachtiger en blijer en je ontdekt wat je écht wilt in jouw leven. Je bent weer in verbinding met jezelf, bent trots op jezelf en maakt de keuzes die bij jou passen. Dat voelt enorm bevrijdend!

  Ik heb veel meegemaakt in mijn leven, maar tegenwoordig laat ik mij niet langer tegenhouden om te leven zoals ik dat wil, op een manier die bij mij past. Ik help jou graag hetzelfde te bereiken!

  – Claudia Koehoorn

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply