Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Handgemaakte pure lekkernijen
  4/4 - (1 stemmen)

  Met de Winnys zet je een pure lekkernij op tafel. Eén die vult, voedzaam is en energie geeft. Een supergezonde energizer dus.

  Puur natuur
  Moet je in de supermarkt altijd kijken wat er in een product zit? Met Winnys hoeft dat niet. De pure lekkernijen bevatten alleen noten en vruchten en verder niks. De Winnys zijn lactose-, gluten- en E-nummervrij en zijn één maand houdbaar in de koelkast.

  7 heerlijke smaken
  Winnys zijn er in 7 smaken. Alle Winnys bestaan uit één noot en twee vruchten. Gebruikt worden onder andere amandelen, pecannoten, dadels, abrikozen, blauwe en gele rozijnen, cranberry’s. En over smaak valt niet te twisten. Dus kun je niet kiezen, bestel dan een probeerpakket om alle 7 te proeven.

  Wanneer je maar wilt
  Winnys zijn er voor elk moment van de dag: voor een goede start, om met energie een marathon uit te lopen, om uit te delen tijdens een workshop of event of gewoon gedurende de dag om te genieten van echte smaken. Winnys is gezond snoepen!

  Authentieke ­smaakbeleving
  Winnys zijn handgemaakt. Pure lekkernijen met een gezonde dosis liefde. Elke Winnys is een unieke combinatie van noten en vruchten. Je proeft duidelijk wat er in zit. Een echte smaaksensatie, de Winnys.

  Eenvoudig bestellen
  Je bestelt Winnys eenvoudig via de webshop op www.winnyssoulfood.nl. Vóór 12.00 uur besteld, betekent twee dagen later in huis! En je hoeft er niet voor thuis te blijven, want het doosje is brievenbusproof. Als pakket of per smaak zijn de Winnys te verkrijgen. Kun je niet kiezen, dan is er een probeerpakket met alle 7 smaken. Een origineel cadeau.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply