Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Hanny’s lessons in lingerie

  Elke uitgave praat Hanny Kleefstra van Hali Baroque je bij over de trends en tips&tricks op het gebied van lingerie.

  De collectie van 2018 van Lise Charmel lingerie collectie is geïnspireerd op kunst, waardevolle juwelen en de schoonheid van de stad Parijs. Waan je met deze lingerie langs de mooie fonteinen, prachtige architectuur, en mooie tuinen. Lise Charmel heeft verschillende modellen BH’s en slips. Lise Charmel lingerie is er voor elke vrouw die van pure luxe houdt.

  Welke lingerie draag je onder een jurk?
  Je hebt hem gevonden: dé perfecte jurk voor dat ene feestje. Maar wat draag je eronder?

  – Jurk met uitgesneden rug: hierbij is het handig als je ‘low back’ BH-bandjes hebt. Deze BH-bandjes kun je zo aan je BH bevestigen dat je ze naar voren kan kruisen en kan sluiten.
  – Jurk met decolleté: wanneer je jurk licht is uitgesneden aan de voorkant kun je een push-up-BH dragen voor een sexy decolleté.
  – Nauwsluitende jurk: kies hierbij voor shapewear in de vorm van een naaldloze corrigerende body.

  Hierbij een aantal wastips om jouw lingerie zo mooi mogelijk te houden!

  – Was je BH met de hand om de elasticiteit te behouden.
  – Was op 30 graden met een fijnwasmiddel.
  – Niet alle lingerie mag in de droger, zoals BH’s. Kijk daarom altijd op het waslabel!
  – Lingerie met jouw favoriete versieringen zoals pailletten, strassteentjes of handgemaakte accessoires kun je het beste binnenstebuiten wassen.

  Maak van je lingerie dus het fundament van je garderobe
  Kijk goed naar je BH en probeer uit te zoeken welk model je het meest flatteert. Ik kan je daarbij helpen. Er zijn namelijk veel verschillende soorten BH’s. Afhankelijk van de vorm van je borsten, zal een bepaalde snit je beter passen. Draag je al jaren hetzelfde model? Kijk eens rond naar een ander leuk model voor de afwisseling. En, heel belangrijk: sluit geen compromissen op het gebied van lingerie. Je lingerie is het eerste wat je aantrekt ’s ochtends en het laatste wat je uitdoet ’s avonds. Geen enkele kleding zit zo dicht op je huid. Ook zit je kleding mooier met goed passende lingerie. Wees dus gerust kieskeurig!

  Speciaalzaak
  Hali Baroque is een gespecialiseerde lingeriewinkel. Hier ben je op de juiste plek voor ál het moois op lingeriegebied. Tijdens het passen van de lingerie kun je rekenen op professioneel advies en een goede service. Naast alle modieuze setjes van onder andere PrimaDonna, Aubade, Lise Charmel en Marie Jo vind je ook fijne andere kwaliteitslingeriemerken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply