fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Hanny’s lessons in lingerie

  Elke uitgave praat Hanny Kleefstra van Hali Baroque je bij over de trends en tips & tricks op het gebied van lingerie.

  Verrassend en vertrouwd
  Natuurlijk is het is erg handig dat je voor de mooiste lingerie ook terecht kunt op het internet. Maar wat heb jij toch warme herinneringen aan die tijd dat je met je vriendinnen ergens een dagje uitgebreid ging winkelen… Allerlei etalages afstruinen, winkel na winkel binnengaan, alle kleding en lingerie passen die je mooi vindt en genieten van je eigen stralende spiegelbeeld in de passpiegels. Met de goede tips van je vriendinnen én het advies van de specialisten in de winkel had jij aan het eind van de dag een aantal goed gevulde tasjes in je hand. Als geen ander deelt Hanny jouw nostalgische gevoelens. Daarom vind je bij haar nog de persoonlijke benadering die jij soms zo mist. Zelfs het bonnetje wordt nog met de hand uitgeschreven!

  Altijd trendy
  Tegelijkertijd vind je in de winkel natuurlijk wél de laatste lingeriemode. Het aanbod wordt het hele jaar aangevuld met nieuwe artikelen en kleuren. Elk seizoen komen er weer nieuwe items die perfect aansluiten bij de laatste trends. Nu de dagen weer langer worden, mag de lingerie ook weer wat frisser en lichter. Hul jezelf bijvoorbeeld in een prachtige lichtroze beugelbeha van het Franse merk Lise Charmel, afgezet met een dieppaarse bloemenbroderie. Of kies voor een balconettemodel met romantische bloemetjes van PrimaDonna,waarmee je een lichte en lieflijke lentelook creëert. Ook fijn: de beha geeft je boezem een ultieme lift, waardoor je je op en top vrouwelijk voelt. En voel jij je mooi in je lingerie, dan zul je dat ook uitstralen naar buiten.

  Tips van Hanny
  – Zorg ervoor dat je een ruime collectie beha’s thuis hebt. Hierbij kun je denken aan vijf of zes beha’s die je dagelijks kunt gebruiken. Hierbij kun je sowieso denken aan een zwart en een wit model. Draag jij graag witte of lichte kleding? Zorg dan ook dat je een rode beha en bijbehorende slip in je kast hebt liggen. Deze kleur schijnt namelijk niet door onder lichte kleding.
  – Wist je dat je cupmaat door onder andere hormonale invloeden en gewichtsschommelingen door de tijd heen kan veranderen? Laat daarom regelmatig je cupmaat opmeten. Zo ben je er zeker van dat je de juiste maat draagt.

  Speciaalzaak
  Hali Baroque is een gespecialiseerde lingeriewinkel. Hier ben je op de juiste plek voor ál het moois op lingeriegebied. Tijdens het passen van de lingerie kun je rekenen op professioneel advies en een goede service. Naast alle modieuze setjes van onder andere PrimaDonna, Aubade, Lise Charmel en Marie Jo vind je ook fijne andere kwaliteitslingeriemerken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply