Rate this post
 • Happiness is a lifestyle!
  Rate this post

  Een gezonde leefstijl gaat verder dan alleen gezonde voeding en voldoende beweging. Een belangrijk element van een gezonde leefstijl is je emotionele balans. Zit jij lekker in je vel?

  Uit onderzoek blijkt dat gelukkige mensen gezonder zijn. Positieve emoties versterken het immuunsysteem en verlagen je bloeddruk. Gelukkige mensen hebben vanuit zichzelf een gezondere leefstijl: ze zijn actiever en bewegen meer en hebben dus ook minder ­gewichtsproblemen. Werken aan je geluk is voor ons de basis van een gezond en slank lichaam.

  Gelukkig afvallen
  In 3 bijeenkomsten leer je de basis leggen voor zo’n gezonde en gelukkige leefstijl. Waarom deze cursus? Veel mensen zijn bezig met diëten, maar vaak lukt het niet om op de lange termijn slank te blijven. Omdat niet gewerkt wordt aan bepaalde gedachten- en gedragspatronen, val je steeds weer terug in je oude eetpatroon. En vraag je eens af hoe het zou zijn als je niet langer gedreven wordt door behoeftes om anderen te plezieren om jezelf prettig te voelen. Mooi toch? In deze cursus gaan we aan de slag met je onbewuste overtuigingen en gaan we je leren hoe je van jezelf kunt houden. Het resultaat: een goed gevoel van eigenwaarde en een gezond zelfvertrouwen als basis van een gezonde leefstijl in een slank lichaam.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply