Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een happy bevalling met HypnoBirthing

  Tijdens de 5 avonden durende geboortecursus leer je onder andere ademhalingstechnieken en wordt je uitgelegd hoe een bevallend lijf werkt. Wanneer je begrijpt hoe je lijf werkt tijdens de geboorte van je kindje, word je veel zelfverzekerder en heb je meer zelfvertrouwen. En dan maak je de juiste hormonen aan (zoals endorfine en oxytocine) die je bevalling versoepelen, waardoor je kindje zacht en kalm ter wereld komt. Wat vaak ook weer een heel positieve uitwerking op je baby’tje heeft.

  Goed voorbereid zijn
  HypnoBirthing is een heel fysiologische en ‘down to earth’ cursus, al doet de naam misschien anders vermoeden. Het geeft je kennis van zaken en vertelt je hoe bijzonder een bevalling eigenlijk kan zijn. Omdat het laat je nadenken over hoe jij je bevalling zelf wil vormgeven. Koffiedik kijken kunnen we niet, maar je kunt wel goed voorbereid zijn op alle mogelijke scenario’s en dat is wat je met ­HypnoBirthing doet. Een goede voorbereiding is ‘the key’ voor een mooie bevalling!

  De HypnoBirthing® cursus van Jouw Geboorte Avontuur vindt plaats in Den Haag, bij Vleugels in de Elandstraat. De cursus kost € 305,- en wordt door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed.

  ‘Een goede voorbereiding helpt’
  Verloskundige Christien Kanters van Ella Verloskundigen in Den Haag: ‘Ze waren echt ­fantastisch. Ik denk echt een van de mooiste ­baringen in m’n carrière. Zoveel vertrouwen, geduld en rust, en ze konden het zelf. Hij was een geweldige ondersteuning voor zijn vrouw, ging mee in het proces en gaf haar wat ze nodig had. En het was echt wel hard werken hoor. Ze kregen het niet cadeau. Maar gewoon prachtig dat het is gegaan zoals gehoopt. Ik denk ook dat je ze geweldig hebt voorbereid en voldoende hebt gegeven om dit zo op hun eigen manier te doen. Goed laten nadenken over hun wensen, dat ze in hun geboorteplan hebben gegoten. Dat helpt mij als verloskundige ook omdat ik wist wat zij wilden. En jep, ze hebben het natuurlijk zelf gedaan, maar een goede voorbereiding helpt.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply