Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Happy feet!

  Van al onze lichaamsdelen zijn de voeten misschien wel de meest ondergewaardeerde. -Ondanks dat we ze dagelijks gebruiken om vele stappen mee te zetten, krijgen ze vaak niet de aandacht en verzorging die ze verdienen. Eelt, onverzorgde nagels en allerlei voetklachten kunnen het gevolg zijn. Zet daarom je voeten wat vaker in het zonnetje!

  Je voeten zijn bij pedicure Gracia de Roo in goede handen. Gracia: ‘Ik bied verschillende behandelingen. Bij de standaard pedicurebehandeling verwijder ik eelt, knip en vijl ik de nagels en behandel ik eventuele likdoorns en kloven. Als je je voeten graag extra wil verwennen, ga dan voor de luxebehandeling, waarbij je voeten ook nog een voetenscrub en een verwenmasker krijgen.

  Boost voor je voeten
  Tussen de pedicurebehandelingen door kun je thuis ook wat extra aandacht aan je voeten besteden. Smeer je voeten één keer per week in met een rijke crème, doe vervolgens om iedere voet een plastic zakje en daaroverheen je sokken. Door de warmte die ontstaat, gaan je poriën openstaan en neemt je huid de crème extra goed op. Je kunt de crème een half uur laten intrekken, maar je kunt er ook een nacht mee slapen. De volgende ochtend word je wakker met heerlijk zachte en gehydrateerde voeten. Ze zullen je dankbaar zijn!

  Je teennagels mogen deze lente lekker kleurrijk met Magnetic UV Gelpolish. Deze nagellak hardt uit op basis van UV-licht en blijft circa zes weken perfect zitten. Zo kunnen jouw voeten weer voor de dag komen!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply