Rate this post
 • Happy feet!
  Rate this post

  Mentaal ben jij klaar voor de zomer, maar zijn jouw voeten dat ook? Als je even kritisch naar deze lichaamsdelen kijkt, moet je bekennen dat je ze best hebt verwaarloosd. Hier moet iets gebeuren!

  Het seizoen van open schoentjes, zwemmen en vakantie komt er bijna aan en daar horen gezonde en verzorgde voeten bij. Behoren die van jou momenteel niet tot deze categorie? Pedicure Rukaiya van Pedicurepraktijk Comfy Feet kan jou helpen! Ze biedt standaard pedicurebehandelingen, waarbij eelt wordt verwijderd, de nagels netjes worden geknipt en gefreesd en kloven, eelt en likdoorns worden behandeld. Zo zien je voeten er weer een stuk mooier uit!

  Daarnaast geeft Rukaiya ontspannende voetreflexmassages. Terwijl je heerlijk onder een dekentje ligt, worden je voeten gemasseerd, gekneed en gestreken met olie. Je lichaam ontspant zich en je geest komt tot rust. Ook verbetert de doorbloeding en krijgt je afweersysteem een boost. Dit komt doordat de pedicure tijdens de massage druk uitoefent op de reflexpunten in de voeten. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd, waardoor klachten verminderen en jij lekkerder in je vel komt te zitten.

  Het is het dus zeker waard om je voeten regelmatig onder handen te laten nemen door de pedicure! Iedere keer dat je deze zomer naar beneden kijkt, zie jij je mooi verzorgde voeten en weet je dat dit een topzomer wordt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply