Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Happy in shape!
  Rate this post

  Wil jij werken aan een beter figuur en een betere conditie? Lees dan verder! Ladies Sport is een sportschool die gespecialiseerd is in groepslessen en afvallen, apart voor meisjes & vrouwen en apart voor jongens & mannen, in de leeftijd van 9 tot circa 80 jaar.

  Twee keer in de week één uur matig sporten door middel van een persoonlijke bootcamp en je voelt je een ander mens, zowel geestelijk als lichamelijk. Je staat positiever in het leven, je lichaam voelt energieker en gezonder aan, je gezicht ziet er 10 jaar jonger uit. Dus ‘Happy in Shape’ door middel van een persoonlijke bootcamp!
  Mannen kunnen hun lichaam ook in vorm brengen. Dit kan in de speciale mannenuurtjes. Dus kom ook meedoen! Ladies Sport heeft goede contacten met andere professionals. Dus heb je vragen over voeding, gewicht of hoe te sporten met lichamelijke klachten? Wij helpen je graag verder! Wij zijn Fit!Vak- en LERF-gecertificeerd.

  Wat kun je doen bij Ladies Sport?
  1. Body Work Out (conditie, afvallen). Dit bestaat uit diverse circuits en cardiotraining. Inclusief begeleiding, meten, wegen en indien gewenst een voedingsplan.

  2. De leukste, uitdagendste groepslessen (fun, conditie, kracht). Met onder andere Piloxing, Pump, Pilates, Power step / BBB, Outdoor Body fit, Bootcamp, Jump & Sweat, Hardlopen, Crosslopen en Body Fit voor jongens en meisjes van 9 tot 12 jaar.

  3. Better Belly Band (afvallen). 2 tot 10 centimeter afslanken in 10 weken tijd (cardiotraining).

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply