Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Happy new hair!
  Rate this post

  Nu het weer lente wordt, heb je helemaal zin om naar de kapper te gaan en jezelf een frisse coupe aan te meten. Voor welk kapsel ga jij dit voorjaar?

  Iedere gezichtsvorm vraagt om een ander kapsel

  Beautiful bob

  Heb je een lang gezicht, ga dan voor een frisse bob. Dit kapsel komt meestal tot je kinlijn en staat hartstikke vrouwelijk en sexy. De bob mag best een beetje messy zijn. Heb je van jezelf een natuurlijke slag, laat die er dan lekker inzitten.

  Nonchy naturel

  Bij een rond gezicht staat een nonchalant kapsel met een warrige scheiding heel mooi. Breng volume op de juiste punten, zodat het gezicht wat smaller lijkt. Draag het in het gezicht of draag je haar achter de oren.

  Lovely long hair

  Lange, goed verzorgde haren zijn tijdloos, maar passen niet bij iedere gezichtsvorm. Voed je lange haar met de juiste verzorgingsproducten voor een glanzend resultaat en knip regelmatig de puntjes bij.

  Take care

  Yes, je hebt jezelf net een mooie nieuwe coupe laten aanmeten! Om dit resultaat zo lang mogelijk te behouden, is het belangrijk dat je voor de juiste producten kiest. Balmain en Furterer zijn volgens Coupes Bij Kim de beste merken voor het haar. Beide merken werken met natuurlijke ingrediënten en doen wat ze beloven. Zo geniet je nog langer van de stevigheid, glans en veerkracht in je haar en behoud je ook thuis die perfecte ‘net uit de kappersstoel’-look!

  Net even anders

  Bij Coupes Bij Kim staan haarvormgeving en creativiteit centraal. Samen met de haarstyliste ga je op zoek naar een frisse coupe die helemaal past bij jouw persoonlijkheid, je haar- en gezichtstype en je haarwensen. Voor het aanmeten van je nieuwe coupe wordt uitgebreid de tijd genomen. Daarnaast is het team gespecialiseerd in kleuren en het plaatsen van haarverlengingen, en kun je je laten verwennen met een hoofdmassage. Bij Coupes Bij Kim is iedereen van harte welkom: dames, heren én kinderen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply