Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Happy vitality op muziek
  Rate this post

  Heb je te maken met depressie, burn-out, rug­klachten of last van bijvoorbeeld benauwdheid, onzekerheid, zelftwijfel of minderwaardigheid? Doe mee aan de Vrouwen en Vriendinnen dans!

  We bewegen (dansen) op muziek op een manier die het natuurlijk bewegen stimuleert. We gebruiken geen choreografie, maar bewegen we vanuit onszelf. Je beweegt vanuit je eigen mogelijkheden, indien nodig doe je wat rustiger aan of gaat even zitten. De muziek doet het werk: we gebruiken fijne, geselecteerde muziek. Zelf bepaal je wat je fijn vindt. Het gaat erom te ervaren dat bewegen fijn kan zijn, en dat komt je gezondheid ten goede. De oefeningen zijn gebaseerd op groeien van je kracht, van je conditie en tegelijk pept het je immuunsysteem op en werkt het vooral stressreducerend. Je gaat relaxed naar huis! Genieten van bewegen, genieten van samen zijn en JOY for life!

  Voor iedereen
  De Vrouwen en Vriendinnen dans is er voor iedereen. Jong en ouder kan meedoen met dit programma. De les is altijd op maat en met zorg voor het individu samengesteld. Bij Joy for Life train je elke keer souplesse en plezier, en door het rustig aan te doen en wel in beweging te zijn, krijgt je lichaam een impuls om te herstellen. Hierdoor ervaar je een ander soort kracht in jezelf. Dit geeft een goed en voldaan gevoel.

  Waarom muziek en beweging?
  Bewegen op muziek geeft ruimte in lichaam en geest, ook in je hersenen. De vrijheid die je hierdoor ervaart zal zich langzaam uitbreiden in je dagelijks leven. Door speciale combinatie van oefeningen, muziek en beweging gaan beide hersen­helften goed samenwerken: dit laat nieuwe celgroei ontstaan waardoor degeneratie van je cellen opgevangen wordt. Spanningen, stress en onzekerheid lossen op: je voelt je vitaler en plezieriger. Het zelfvertrouwen groeit en het biedt ondersteuning bij herstel van bijvoorbeeld rugklachten, burn-out, depressiviteit en verlies.

  Nieuwe contacten
  Een ander voordeel: je ontmoet leuke mensen! Je legt nieuwe contacten, en nieuwe vriendschappen hangen in de lucht, dus het werkt ook fantastisch tegen gevoelens van alleen zijn en eenzaamheid. Schroom niet, probeer het uit en geef jezelf een bijzonder cadeau! Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. De Vrouwen en Vriendinnen dans is om de twee weken (de oneven weken) op maandagavond van 20.15 tot 22.00 uur, in de blauwe zaal van de Reiger. Elke eerste maandag van de maand is er een instroom voor nieuwe deelnemers. Meld je aan bij Judith Jannink via 06-20996213.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply