fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Haptotherapie als leidraad

  Wanneer je je niet gelukkig voelt met hoe je leven loopt, kun je soms wat hulp gebruiken om daar verandering in te brengen.

  Bij het helder krijgen van wat het probleem is, stuit je op oude wortels, aangeleerde ­gewoontes en manieren om overeind te blijven. Bewustwording daarvan geeft je weer de kans om zelf richting te geven aan je leven, keuzes te maken die beter bij jou passen en je zo verder te ontwikkelen. Haptotherapie kan je helpen om te voelen wat je echt graag wilt, in plaats van automatisch te kiezen voor aangeleerde gewoontes.

  De ervaring van Anne
  ‘Nadat mijn lichaam er, in de vorm van een hernia, flink de rem op had gezet, ben ik met behulp van haptotherapie, vanuit mijn hoofd steeds meer in mijn lichaam gekomen. Met deze therapie leerde ik beter te herkennen en voelen wat me raakte in mijn dagelijks leven. Voorheen liet ik me leiden door een automatische piloot, die ervoor zorgde dat ik ‘overeind’ bleef en voor mijn gevoel gewaardeerd werd. Deze oude patronen werden een belemmering in mijn volwassen-levensfase.
  Haptonomie heeft me enorm in mijn kracht gezet en heeft mijn intuïtieve vermogens en zintuigen weer ‘aangezet’. Het heeft me zó ­gesterkt, dat ik in alle vezels van mijn lijf voelde dat ik een nieuwe koers wilde gaan varen.
  Ik heb ontslag genomen en ben een eigen praktijk voor psychomotorische kindertherapie opgestart: ‘Groei in beweging’! Ik doe nu echt iets waar ik goed in ben én waar ik gelukkig van word!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply