Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Harmonie & liefde door massage
  Rate this post

  Als je een massage krijgt, dan wordt de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en de afvoer van afvalstoffen verbeterd. Bovendien worden er gelukshormonen aangemaakt, waardoor je je prettig en ontspannen voelt.

  Er bestaan vele soorten massages die vaak van generatie op generatie worden doorgegeven. Zo ook de Lomi Lomi-massage die afkomstig is van de eilanden van Hawaï. In de Hawaiiaanse filosofie Huna draait alles in het leven om twee zaken: harmonie en liefde. Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand en dit leidt dan weer tot blokkades in de energiestroom. Een Lomi Lomi-behandeling heeft een helende werking en zorgt ervoor dat blokkades worden opgeheven.

  Een Lomi Lomi-massage heeft een stimulerende werking op de spieren, de zintuigen, de organen, de bloedsomloop en het zenuwstelsel. Ook herstelt het de levenskracht. Deze massagevorm zorgt ervoor dat je na een behandeling als herboren voelt. Bij deze massage masseer ik met mijn onderarmen. Dit gebeurt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam. Doordat ik gebruikmaak van de onderarmen, ontstaat er een diepe druk over een groter deel van het lichaam. De bewegingen worden wel vergeleken met de golfbewegingen van de zee; ze lijken bijna op een dans. Blokkades in de energiestroom worden opgeheven, spanningen spoelen weg uit het lichaam en het lichaam komt weer in balans. De Lomi Lomi-massage is in aangepaste vorm ook zeer geschikt voor zwangere vrouwen. Ik vind deze massage één van de leukste massages om te geven. Volgens mijn klanten is het ook een zeer fijne ervaring om deze massage te ondergaan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply