Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Van hart tot hart
  Rate this post

  De wereld heeft meer mensen nodig die vanuit liefde denken en hun hart volgen. Mensen die flexibel zijn, niet vasthouden aan wat is, makkelijk van koers veranderen en snel schakelen. Mensen die geen beloftes maken, omdat ze weten dat verandering altijd in beweging is. De wereld heeft meer mensen nodig, die zich richten op hun omgeving en niet alleen op zichzelf. Mensen die hun hart laten spreken, ieder op zijn eigen manier en zo de liefde verspreiden.

  Juist nu heeft de wereld meer mensen nodig, die vanuit liefde denken. Wees niet bang om te uiten wat je hart je ingeeft. Wees niet bang voor hen die je tegenspreken, uit­lachen en je niet begrijpen. Zij begrijpen de liefde gewoon nog niet. Ze beseffen nog niet dat liefde de oplossing is voor alles. Wees niet bang voor hen, maar wees een voorbeeld die zich niet opdringt en anderen laat houden wat ze vinden.

  Liefde kent geen moeite, wel inzet. Liefde handelt vanuit liefde. Ze kent geen wrok, is nergens tegen en ze wijst geen schuldigen aan. Liefde groeit van delen en geven, van een glimlach en een reikende hand. Liefde vergeeft en geeft nieuwe kansen, dwingt niet, verplicht niets en dringt zich nooit op. Liefde kan laten zijn wat is, zonder moeite.

  Veel liefdevolle mensen zwijgen nog. Ze horen wel hun hart spreken en voelen liefde om te delen, maar verbergen wat ze hebben te geven. Ze stellen zich nog niet open, omdat ze liefde nog als kwetsbaar en zwak ervaren. Ze zijn op zoek naar kracht om sterker op deze wereld te staan. Er zal een moment komen, dat ze vanuit hun hart zullen spreken, en voelen dat kwetsbaarheid hun grootste kracht is. Hun woorden en daden zullen velen raken, inspireren en motiveren, hart voor hart.

  De wereld heeft jóú nodig!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply