Rate this post
 • Hart voor jouw huid
  Rate this post

  Soms kan je huid wel een flinke oppepper gebruiken. Je huid oogt dof, de eerste rimpeltjes beginnen te verschijnen of je gaat gebukt onder een aandoening als acne. Natuurlijk kun je er allemaal huismiddeltjes op loslaten, maar de kans is groot dat er dan weinig verbetering, of zelfs een verergering van je ‘klachten’, optreedt. Misschien moet je gewoon eens een bezoek brengen aan iemand die écht verstand van zaken heeft.

  Demi Vollenbroek komt het vaak tegen in haar salon: ‘Een slappe huid met een verminderde doorbloeding. Een dergelijke huid is futloos, verliest haar elasticiteit en volume. In dergelijke gevallen raad ik vaak een bindweefselmassage aan.’ Bindweefsel zorgt ervoor dat je gewrichten, spieren en organen aan elkaar verbonden blijven. Het speelt een rol bij de wondgenezing, isoleert warmte, slaat energie op, beschermt tegen infecties en is verantwoordelijk voor het transport van voedings- en afvalstoffen én zuurstof. Door verklevingen kan het weefsel minder goed zijn werk doen. Met alle gevolgen van dien. Een bindweefselmassage op het lichaam heft verklevingen op en stimuleert de doorbloeding, waardoor cellulite minder zichtbaar wordt.

  Kuur voor optimaal effect
  ‘Een bindweefselmassage verbetert je huidconditie’, legt Demi uit. ‘Het is geschikt voor je gelaat, benen, billen, buik en armen en zorgt ervoor dat de teint en stevigheid van je huid verbetert. Het verbetert de doorbloeding en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Deze stofjes zorgen voor stevigheid en elasticiteit van je huid. Als je ouder wordt, neemt de productie ervan af en wordt je huid slapper en ontstaan er lijntjes en rimpels. Het resultaat van een bindweefselmassage is een stevige, egale en jonger uitziende huid. Ik adviseer altijd om dit in kuurvorm te doen: tien wekelijkse behandelingen geven een optimaal effect. Daarna is een maandelijkse ‘onderhoudsbeurt’ genoeg om het effect te behouden.’

  Missie
  Demi ziet het als haar missie om haar cliënten te laten stralen door middel van hoogwaardige behandelingen, goede producten, de juiste voorlichting en persoonlijke aandacht. ‘De acnetherapie is daar een goed voorbeeld van’, vertelt de schoonheidsspecialiste vol passie. ‘Acne kan een grote impact hebben op iemands leven. Het is zo mooi om te zien dat niet alleen een huid opknapt, maar de cliënt zelf ook beter in haar vel komt te zitten. Om de acnehuid te verbeteren zet ik eerst een stappenplan op. Dat is altijd maatwerk. Na een intake waarin de mogelijkheden besproken worden, start ik met een reeks van behandelingen om de huid te reinigen en eventueel te peelen. De producten van Image Skincare voor thuisgebruik maken ook deel uit van de behandeling. Dit zijn speciale cosmeceuticals voor huidverbetering op hoog niveau. Je ziet direct resultaat.’

  Vergoeding
  Schoonheidssalon Hart voor Huid is een door de ANBOS erkende salon. Daarom worden acnebehandelingen mogelijk (deels) vergoed door je zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent. Lees er voor alle zekerheid je polis even op na.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply