Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hé gewoontedier!
  Rate this post

  Uit onderzoek is gebleken dat maar weinig van de werkenden écht gelukkig zijn met hun werk. Vele Nederlanders komen uitgeblust thuis en voelen zich gestrest. Weinig mensen maken een rigoureuze keuze in hun loopbaan, want dat brengt onzeker­heden met zich mee en velen weten ook niet waar hun kwaliteiten liggen…

  We zijn ons vaak niet meer bewust van onze talenten en verlangens, of we hebben er misschien nooit echt bij stilgestaan. Door middel van loopbaancoaching haal jij meer plezier en succes uit je werk, krijg je meer zelfinzicht en daardoor meer zelfkennis, groeit je zelfvertrouwen en ervaar je jouw eigen, persoonlijke kracht.

  Een persoonlijk proces
  Het uitgangspunt voor het loopbaantraject is dat het werk dat je doet je energie geeft en past bij je persoon, kwaliteiten en wensen. Werk waar je hart naar uitgaat, dat je kracht geeft en waar je in gelooft! Werk waarin je écht jezelf kunt zijn. Loopbaanoriëntatie is dan ook een persoonlijk ontwikkelingsproces dat wordt ingezet om de wenselijke en duurzame veranderingen in je loopbaan te bevorderen. Dit wordt bereikt door middel van gestructureerde, gerichte gesprekken en het gebruik van passende oefe­ningen en coachtechnieken. Het traject rond je af met een zo concreet mogelijk actieplan.Een gewoontedier zijn is niet meer van deze tijd. Dankzij loopbaancoaching weet je waar jouw kwaliteiten liggen en heb je overzicht over alle vragen die jou voorheen onzeker maakten. Nu ben jij klaar om een andere weg in te slaan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply