Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Healing brengt je terug naar jezelf
  Rate this post

  Je hebt het het hele jaar door druk met je werk, gezin en je hobby’s. Dan kan het zijn dat je jezelf uit het oog verliest, en ook minder oog hebt voor wat je huid, je lichaam en je geest nodig hebben. Bij professionele healers kun je tot rust komen en weer teruggaan naar je eigen ‘zijn’.

  Teresita (‘Sita’) Bastiaanse Rifo Muñoz, eigenaresse van schoonheidssalon Sita del Carmen, sinds 2005 in de Hoeksche Waard: ‘Je kunt bij mij terecht voor zéér uiteenlopende behandelingen. Vanuit mijn Chileense spirituele achtergrond, vanuit het ‘anders zijn’, vanuit mijn hoogsensitiviteit en vanuit mijn helder voelende gave en energetische healing kan ik veel mensen helpen. Je merkt dat ik me op jouw algehele ‘zijn’ richt, dus ook je innerlijk. Bij alles is er energetische healing. Dit gebeurt gewoon! Kies een behandeling die jou aanspreekt of vraag mij om advies.’

  Healing Inzicht Therapie©
  Teresita: ‘Het kan ook zijn dat ik voel dat ik jou niet kan helpen, maar ik werk nauw samen met Marin Cromberge van Florescere in ‘s-Gravendeel. Zij is een Healing Medium, en je kunt met haar dieper ingaan op onderliggende zaken die spelen in de energie van jouw hele ‘zijn’ (ziel, hoofd, hart en lichaam). Marin heeft de Healing Inzicht Therapie© ontworpen om eenieder, met wat voor problemen dan ook, fysiek of emotioneel te helpen. Alle onderdelen die werken als jouw ‘zijn’, werken in een energiesysteem met elkaar samen. De toestand van deze dynamische energiebalans bepaalt onze fysieke gezondheid, ons mentale, emotionele en spirituele welbehagen. Elke vorm van disbalans merk je op één van deze vlakken en kan met behulp van deze consulten terug in balans worden gebracht. Marin en ik streven er samen naar dat een ieder een voor hem of haar best passende behandeling ontvangt!’

  Healingproducten
  ‘Ik werk met producten zonder parabenen, waaronder die van Rose of Bulgaria. De spirituele kracht en helende geur van rozen doen wonderen! Producten van Soulmade Cosmetics zijn samengesteld uit de sjamanistische leer en doen hun werk voor jou tijdens de sessies. De producten zijn bij mij te koop in mijn wellnessshop of via een van ‘mijn’ verkooppunten.’

  Wellness aan huis
  ‘Al jaren kom ik ook bij hospices of bij mensen thuis met FSHD of MS, of bij personen die door een ongeluk of handicap aan huis gebonden zijn. Iedereen verdient een goed gevoel, dus als jij niet naar mij toe kunt komen, kom ik gewoon naar jou toe!’

  Evenementen
  Teresita: ‘Om de 3 jaar organiseer ik in samenwerking met ondernemers uit mijn Ambiance Club een bijzonder evenement, zoals de eerder georganiseerde Speciale Verwendagen. Wie weet komen die binnenkort weer…’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply