3.6/4 - (11 stemmen)
 • Healing versterkt je zelfhelend vermogen
  3.6/4 - (11 stemmen)

  Wanneer je te horen hebt gekregen dat je borstkanker hebt, komt er van alles op je af. Je lichaam is ziek, en ook emotioneel gebeurt er van alles met je. Hoe zou het zijn als je een betere gezondheid zou kunnen creëren en tevreden zou zijn met jezelf en met je leven?

  Je lichaam heeft een uniek zelfhelend vermogen. Het weet hoe het van de meest uiteenlopende klachten kan genezen. Ik kan je begeleiden om dit zelfhelende vermogen aan te leren spreken en het te versterken. Op een zachte wijze wordt zo genezing op gang gebracht, waardoor klachten kunnen verdwijnen. Ik bied je alternatieven voor genezing aan, naast de reguliere geneeskunde en andere therapieën. De kwaliteit van je leven verbetert daardoor.

  Leven en denken
  Er bestaat een verband tussen klachten en de manier waarop we leven en denken. Stress, onverwerkte emoties en onbewuste gedachten kunnen diverse psychische en lichamelijke problemen veroorzaken. Al deze ervaringen genezen vanzelf zodra we ons lichaam, onze geest en onze emoties weer verbinden met een hoger en verfijnder ­energetisch niveau.

  Healing
  Een healing legt een verbinding met de oorsprong van je klacht en brengt deze in contact met het universele veld van levensenergie. Voor jou ontstaat hierdoor een mogelijkheid tot zelfgenezing. Je lichaam resoneert mee met deze subtiele, helende energie en herstelt op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo. Er ontstaat ruimte voor iets nieuws. Vaak treden onverwachte wendingen op en vindt diepe genezing plaats. Pijn kan op een zachte manier oplossen en klachten krijgen de kans om te verdwijnen. Belemmerende overtuigingen veranderen in opbouwende gedachten en gevoelens. In alle gebieden van je leven kunnen positieve wijzigingen optreden. Je energie kan weer vrijelijk stromen.

  Behandeling
  Bij een behandeling nemen we eerst de tijd om je persoonlijke situatie te bespreken. Hierna nodig ik je uit om te ontspannen. De healing gebeurt door middel van een lichte handoplegging. Samen zijn we stil en geven we zo het helende bewustzijn de ruimte om te werken. De omgeving is rustig en veilig. Misschien voel je via subtiele sensaties wat in het lichaam gebeurt wanneer genezing plaatsvindt. Pijn wordt vaak lichter of verdwijnt. De meeste mensen ervaren een diep gevoel van rust en ontspanning tijdens en na de behandeling. De genezende werking van een healing vloeit voort uit een verhoging van je bewustzijn, waardoor je je levenssituatie beter begrijpt. Ik begeleid je daarin op heldere en sensitieve wijze. Graag reik ik je aanvullende oefeningen aan om zelf, thuis, te doen.

  Mocht je niet in staat zijn om naar mijn praktijk te komen, dan kan ik je een behandeling op afstand of via Skype aanbieden. Beide hebben hetzelfde effect als een behandeling in de praktijk.
  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op de website wat een behandeling voor je kan betekenen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply