Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Heb ik een chemische peeling nodig?’
  Rate this post

  De veranderingen in de wereld van de beauty volgen elkaar in een snel tempo op en dat geldt zeker ook voor chemische peelingen. Regelmatig komen er nieuwe peelingen op de markt die jouw huid een echte boost geven en huidproblemen verminderen zonder dat er een operatieve ingreep nodig is.

  Een chemische peeling is een zuuroplossing die op het gelaat wordt aangebracht. Deze verwijdert de bovenste huidlagen en exfolieert hierbij je huid. Het resultaat is een heldere, gelijkmatig gepigmenteerde en stralende huid.

  De nieuwe, verjongde huid is vaak gladder en minder gerimpeld. De peeling stimuleert namelijk ook de fibroblasten in het maken van nieuw collageen, elastine en hyaluronzuur. Maar omdat je huid goed is geëxfolieerd, is deze ook gevoeliger voor de zon, dus een dagelijks gebruik van een goede SPF is een must. Afhankelijk van je huid en de conditie wordt de gebruikte peeling bepaald en wordt bepaald hoe vaak deze herhaald moet worden om de gewenste resultaten te bereiken.

  Verschillende peelingen
  Bij Salon Hanneke wordt gebruik gemaakt van 10 verschillende chemische peelingen met elk hun eigen doel. De vaak geboekte LOOkX Biopeel is een echte oppepper voor praktisch elke huid, waarbij ook de doorbloeding goed wordt gestimuleerd en je huid na de behandeling weer superzacht is. Ook heb je geen last van afschilfering.

  Daarentegen heeft de Magnesium-TCA peeling een intensief corrigerende werking op de tekenen van huidveroudering, zoals expressielijntjes en zonschade. Deze intensieve peeling heeft als doel om juist wél de afschilfering te bevorderen om zo een echt huid­verjongingseffect te stimuleren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply