Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Heb je huidproblemen? Niet nodig!
  Rate this post

  Heb je last van acne, een droge huid, pigmentvlekken of eczeem? Stoor jij je aan die (beginnende) rimpels of andere tekenen van een ouderwordende huid? Aan dit soort klachten is meer te doen dan jij misschien denkt!

  Acnebehandeling
  Met de acnebehandelingen van Marjolein Blom-Eckhardt krijg je weer een mooie, frisse en gezonde huid. Marjolein is al meer dan 15 jaar acnespecialiste en heeft een ANBOS-specialisatie voor acnebehandelingen. Daardoor is vergoeding van deze behandelingen door je zorgverzekeraar mogelijk.

  Bindweefselmassage
  Bindweefselmassage is zeer favoriet bij de cliënten van Marjolein. De massage is goed bij onder andere niet-actieve acne, littekens, huidverslapping en rimpels. De massage activeert cellen in de huid die nieuw collageen, elastine en hyaluronzuur aanmaken. Dit zorgt voor versteviging van de huid en een verbetering van de huidconditie.

  Voeding en je huid
  Ware schoonheid komt van binnenuit! Als je wilt werken aan huidverbetering, is het zaak om ook je voeding onder de loep te nemen. Wanneer je behandelingen in de salon combineert met de juiste producten en voeding, gaat je huid stralen! Marjolein is SkinMaster Huidspecialist, en kan je voorzien van de juiste adviezen voor jouw situatie.

  Jouw huid terug in de tijd
  Mooi ouder worden? Dat kan met Hyamatrix. Deze anti-agingformule pakt onder andere rimpels, droge huid, rosacea en huidverslapping aan. Bij de behandeling worden hyaluronzuur en matrixpeptides in de huid gebracht, maar bij Hyamatrix worden de werkstoffen veel dieper de huid ingebracht dan bij andere methoden, doordat de werkstoffen zó klein zijn gemaakt, dat het effect veel langer zichtbaar blijft. Een botoxeffect, maar dan zonder injectie!

  Wellness à la Carte
  Ben jij toe aan een lekkere ontspannen behandeling met massage? Wil je een korte boost van een half uur of heb je liever een luxe wellnessbehandeling met een uitgebreide massage van gelaat, nek, decolleté en hoofdhuid? Of kies je een shiatsumassage? Ga dan voor Wellness à la Carte! Combineer en varieer. Wellness en huidverbetering gaan altijd samen bij Marjolein!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply