Rate this post
 • Heb je twijfels over een gehoortoestel? Doe dan een hoortest online
  Rate this post

  Personen die constateren dat hun gehoor niet meer zo goed is als vroeger, kunnen hier enorm van balen. De televisie en volumeknop van je geluidsinstallatie moeten steeds hoger worden gezet. Mogelijk vang je soms gesprekken niet mer goed op of mis je qua geluid van alles. Als je in deze situatie zit, kunnen er twijfels ontstaan over de vraag of je een gehoortoestel nodig hebt.

  Of je vraagt je af welk gehoortoestel bij jou past. Herken je je in het bovenstaande? Dan is het verstandig om je gehoor een keer grondig, lees: professioneel, te laten testen. Dit kan tegenwoordig heet beste door een hoortest online te doen. In dit artikel lees je hoe een hoortest online is opgebouwd en welke meerwaarde een hoortest online heeft als je je afvraagt of je een gehoortoestel nodig hebt of niet.

  De opbouw van een hoortest online
  Online gehoortesten zijn ontwikkeld door professionals en gebaseerd op wetenschappelijke bevindingen. Ze worden aangeboden door officieel erkende audiciens, vaak via hun eigen bedrijfswebsite. Hoe zien dit soort digitale hooronderzoeken er uit? Vaak begint de test met enkele open vragen of meerkeuzevragen, die betrekking hebben op hoe je je eigen gehoor ervaart.

  Een digitale gehoortest is volledig kosteloos
  Prettig aan met een digitale gehoortest meedoen, is dat dit soort gehoortesten helemaal gratis zijn. Je betaalt voor een gehoortest via een audiciens website helemaal niks. Dat maakt de drempel om een test te doen natuurlijk een stuk lager. Want wat gratis is, is altijd mooi meegenomen natuurlijk.

  Bron: https://www.vanboxtelhoorwinkels.nl/gehoortest

  Online je gehoor testen is razendsnel gebeurd
  Prettig aan een hoortest online doen is de snelheid waarmee dit gaat. Gemiddelde online gehoortesten om te bepalen of een gehoortoestel voor jou noodzakelijk is, duren doorgaans niet langer dan zo’n 10 tot 20 minuten. Bij wijze van spreken kun je dus in de lunchpauze, tijdens je werk of op school, deze test doen. En vervolgens weet je direct of je een gehoortoestel moet nemen of niet. Fijn is natuurlijk ook dat je geen afspraak bij de audicien hoeft te maken. Ook dat scheelt je een hoop tijd en moeite.

  De uitslag van de hoortest online is betrouwbaar

  Een laatste voordeel, en vermoedelijk het belangrijkste uit ons rijtje, van digitale gehoortesten, is dat je de garantie hebt dat je van de uitslag op aan kunt. De testen zijn namelijk ontwikkeld door wetenschappers en ervaren experts in hun vakgebied. Geeft een test die je via een website doet als uitslag aan dat er iets met je hoorvermogen aan de hand is? Neem dan zeker contact op met een erkende audicien in jouw omgeving. En maak zo snel mogelijk een afspraak om, samen met de audicien, te kijken welk gehoorapparaat jou kan helpen om weer volledig en aangenaam te kunnen horen! Succes met je test en hopelijk is de uitslag. datgene wat je ervan verwacht had: je gehoor werkt naar behoren. En zo niet? Niet getreurd, want er is altijd een oplossing mogelijk via een gehoorapparaat die perfect bij jou past.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply