Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Heb jij de kennis en vaardigheden om levens te redden?
  Rate this post

  CurZus&Zo organiseert cursussen en workshops in en om Rotterdam, waarbij het gaat om inspiratie, je goed voelen, doen waar je goed in bent of nieuwe kennis opdoen. Of het nu gaat om pianospelen, schilderen, yoga of het volgen van een EHBO-cursus. In het mooie, creatief ingerichte cursuscentrum komen wekelijks meer dan 750 mensen hun vrije tijd besteden, iets leren, mensen ontmoeten of gewoon een uurtje sporten. Ook voor groepen en bedrijven organiseert CurZus&Zo cursussen. Desgewenst op de eigen locatie of voor je eigen groep, helemaal naar wens samengesteld. CurZus&Zo heeft expertise en jarenlange ervaring op het gebied van EHBO en BHV-cursussen maar biedt nog veel meer. Ook speciaal voor organisaties die met kinderen werken. Het totale aanbod is te bekijken op de website.

  Cursus EHBO aan kinderen
  Een ongeluk zit in een klein hoekje; zeker bij kinderen! Jaarlijks overlijden er nog te veel kinderen door een ernstig ongeval. Jij kunt hier iets aan doen! Volg onze cursus EHBO aan kinderen. Weet jij wat je moet doen als jouw kind iets overkomt? Zorg ervoor dat je je kind kunt helpen. Een aanrader voor elke vader, moeder, opa, oma, oppas, gastouder, juf of meester. Eigenlijk voor iedereen die met kinderen omgaat.

  Wat leer je?
  Baby- en kinderreanimatie. Hoe te handelen bij verslikking, verdrinking, bewustzijnsstoornissen, hersenschudding, vergiftiging, verzorgen van wonden, brandwonden, bijen- en wespensteken. Alles komt aan bod. Na het met goed gevolg afleggen van het examen, ontvang je een geregistreerd Oranje Kruis certificaat. Na het met goed gevolg afleggen van het examen ontvang je een geregistreerd Oranje Kruis certificaat.

  Cursus Reanimatie en AED
  Weet jij wat je moet doen bij een hartstilstand? Maar liefst 300 Nederlanders per week krijgen een hartstilstand buiten het ziekenhuis. In de meeste gevallen gebeurt dat thuis. Zorg dat je weet wat je moet doen en red levens!

  Tijdens de cursus Reanimatie en AED leer je hoe je moet handelen. Je kunt de toestand van het slachtoffer beoordelen. Je leert om een bewusteloos slachtoffer in de stabiele zijligging te leggen, en om hartmassage, mond-op-mondbeademing en de AED (automatische externe defibrillator) toe te passen.
  Na het met goed gevolg afleggen van het examen ontvang je een, door het Nederlandse Rode Kruis erkend, certificaat.

  Snelcursus EHBO
  Maak het verschil voor de veiligheid van jezelf en de mensen om je heen. Doe de snelcursus EHBO en zorg zo dat je op de hoogte bent van de basiscompetenties voor het verlenen van eerste hulp.

  Wat leer je?
  Je bent in staat om te zorgen voor veiligheid in de omgeving. Je kunt de toestand van het slachtoffer beoordelen. Je leert om eerste hulp te verlenen aan een slachtoffer met bewusteloosheid, een verslikking, een huidwond, een bloeding, brandwonden, letsels aan botten, spieren en gewrichten en vergiftiging. Dit alles onder leiding van een door het Nederlandse Rode Kruis gecertificeerde instructeur.
  Kortom: een korte maar complete EHBO-cursus om jezelf of anderen effectief te helpen in situaties waarin dat nodig is. Na het met goed gevolg afleggen van het examen ontvang je een, door het Nederlandse Rode Kruis erkend, certificaat.

  Onze cursussen zijn gecertificeerd door het Oranje Kruis of het Nederlandse Rode Kruis.

  Vergoedingen
  Wist je dat veel zorgverzekeraars onze cursussen vergoeden? Veel zorgverzekeraars vinden preventie belangrijk voor hun verzekerden. Voorkomen is immers beter dan genezen! De vergoeding kan zelfs oplopen tot 100%! Vraag dit na bij je zorgverzekeraar.

  Inschrijven en informatie via 010-2518988 of www.curzusenzo.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply