Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Heb jij de weg naar ontspanning al gevonden?
  Rate this post

  Soms lijkt het net alsof je aan topsport doet. Je maakt het ontbijt voor jezelf en je kinderen klaar, brengt hen naar school of naar de opvang en racet vervolgens door naar je werk. Na je ‘negen tot vijf’ moet je naar huis om daar voor je gezin te koken, schoon te maken en een aantal wassen weg te werken. Tussendoor moet je van jezelf óók nog naar de sportschool en wil je nog ergens je vriendinnen zien. Maar is er in jouw volgeboekte agenda nog wel ruimte voor de nodige momenten voor jezelf?

  Komt het bovenstaande scenario jou bekend voor? Dan is het de hoogste tijd om te zorgen voor meer ontspanning en meer me-time in je leven. Met andere woorden: het is de hoogste tijd voor een massage!

  Kies voor een ontspannende massage!
  Masseuse Cathalina van den Heuvel van ‘De weg naar Ontspanning’ vertelt: ‘In mijn praktijk behandel ik veel mensen die een stressvol en druk bestaan leiden. Dit doe ik onder andere door middel van een ontspannende massage. Waarom een massage zo goed kan helpen? Een massage zorgt er in de eerste plaats voor dat je even ‘uit je hoofd’ raakt, en ‘in je lichaam’ komt. Terwijl je op de behandeltafel ligt, word je je bewust van de spanningen in je lichaam, en heb je eindelijk de kans om te vóélen wat er zich in je lijf afspeelt. Door het loslaten van die continue stroom aan gedachten, kunnen je spieren zich ook ontspannen. Daarnaast activeert een massage diverse processen in je lichaam, zoals de doorbloeding, het afvoeren van afvalstoffen en de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof. Ook de stofwisseling en de afvoer van vocht krijgen een boost. Spieren worden soepel, littekens worden zachter én de huidstructuur wordt beter.’ Klinkt goed toch?

  Voel je weer fitter en energieker!
  Kortom: met een massage sla je meerdere vliegen in één klap. Maar er zijn nog meer positieve effecten! Cathalina vervolgt: ‘Daarnaast zorgt een massage ervoor dat je lichaam snel aan de slag kan met het herstellen van eventuele lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn en gewrichtspijn. De effecten van de massage houden enkele dagen aan, en zorgen ervoor dat je je weer energiek en fit voelt. Door tijd voor jezelf te maken en voor een massage te kiezen, raak je beter bestand tegen de dagelijkse ratrace. Je kunt er weer even tegenaan! Maar ook wanneer je op dit moment geen mentale of lichamelijke klachten ervaart, is een massage een goed idee. Door regelmatig een massage te ondergaan, leer je te ontspannen, naar je lichaam te luisteren, de juiste signalen op te vangen en hier je levensstijl op aan te passen. Het is echt een cadeautje voor jezelf.’

  Maak kennis met Cathalina!
  In Poortugaal ligt de mooie massagepraktijk waar integriteit en comfort samenkomen: massagepraktijk ‘De weg naar Ontspanning’. De trotse eigenaresse is Cathalina van den Heuvel, gediplomeerd masseuse en schoonheidsspecialiste met diverse specialisaties als hotstonemassage en aromamassage. Zij vertelt: ‘Zelf heb ik tijdens een burn-out kunnen ervaren wat de invloed van geestelijke onbalans kan zijn op de lichamelijke gezondheid. Daarom heb ik besloten om mensen te gaan helpen die kampen met welke klacht dan ook. Middels mijn massages hoop ik ervoor te kunnen zorgen dat zij weer beter in hun vel komen te zitten. Graag help ik jou ook om te kunnen ontspannen. Dankzij de totale afwezigheid van storende factoren kun jij in alle rust genieten en is het effect van de massage optimaal. Tijdens de eerste afspraak kijken we samen welke massage het meest geschikt is voor jou. Dat kunnen bijvoorbeeld de ontspanningsmassage of de Ayurvedische massage zijn. Heel graag verwelkom ik jou in mijn praktijk en help ik je te ontspannen, zodat je de stress kan loslaten en weer met frisse energie naar huis kan gaan.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply