Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Heb jij elk jaar dezelfde goede voornemens?
  Rate this post

  Heel wat mensen maken elk jaar goede voornemens, vooral rond de eigen gezondheid, maar het vervelende is dat ze het voornemen elk jaar opnieuw moeten hebben omdat het doel in het voorbije jaar niet bereikt is. Is dat bij jou ook zo? Dan is het tijd om er nu écht wat aan te doen!

  Het inschakelen van een leefstijlcoach is een waardevolle investering in je gezondheid. Leefstijlcoach Linda ter Horst stemt haar adviezen af op jouw behoeften. Je wilt bijvoorbeeld wat kilo’s kwijtraken, stoppen met roken of beter leren omgaan met stress. Samen met jou maakt Linda een plan dat past bij jou. Stap voor stap werk je toe naar jouw persoonlijke doel waarin je wordt begeleid en de tools krijgt aangereikt die bij je passen.

  Jij bent uniek
  Wat voor de buurvrouw werkt, hoeft niet voor jou te werken. Jouw lichaam reageert op zijn eigen, unieke manier. Samen met jou kijkt Linda wat écht belangrijk voor je is en wat jouw absolute noodzaak is om te willen veranderen.

  Wat levert het nieuwe gedrag je op? Bijvoorbeeld gewicht kwijtraken zodat je weer in dat mooie jurkje past. Meer energie om leuke dingen te kunnen doen. Of zonder moeite de trappen weer kunnen oplopen.

  Stap voor stap
  Of het nu gaat om gezonder eten en meer bewegen, stoppen met roken of juist meer ontspannen: je gedrag veranderen kost tijd en energie. Vaak lukt het niet in één keer, maar dat is geen reden om gelijk de handdoek in de ring te gooien. Linda leert je omgaan met tegenslag en weet je uit te dagen om haalbare en realistische doelen te stellen. Kleine aanpassingen maken een groot verschil en geven je meer vertrouwen om je doel te bereiken. Het geeft niet als het een keer niet lukt om je gestelde doel te behalen. Dat hoort bij het proces van gedragsverandering. Het gaat erom dat je weet waaróm het niet is gelukt. Het ‘waarom’: daar ga je samen met Linda aan werken.

  Vergoeding zorgverzekeraar
  Linda is leefstijlcoach en voedingsdeskundige. LEEF! is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering en heeft geen invloed op je eigen risico. Wil je weten wat LEEF! voor jou kan betekenen? Linda maakt graag een afspraak met je voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Vitaliteit op de werkvloer
  Een stressvolle functie of een bewogen periode waarin je jezelf niet meer geheel onder controle hebt: het heeft allemaal invloed op je gezondheid en vitaliteit. Je weet dat je meer aan beweging moet doen. Dat je gezonder kan eten en meer tijd voor jezelf moet vrijmaken. Maar je komt er gewoon niet aan toe. Het vitaliteitsprogramma voor bedrijven van LEEF! is specifiek gericht op werkend Nederland. Steeds meer bedrijven zijn bereid om te investeren in de gezondheid van hun werknemers. Gezond blijven, ook na je pensioen. Dat wil jij toch ook? Wil je weten wat LEEF! voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply