Rate this post
 • ‘Heel fijn dat je gericht bezig kunt zijn met je huiswerk’
  Rate this post

  Op dit moment ben ik bezig met mijn eindexamen havo, en ik heb inmiddels de helft van mijn toetsen erop zitten. Vandaag had ik mijn examen Frans. Tot nu toe gaat het goed. Na elk examen ga ik eerst even langs huis om bij te komen van een lange zit, en dan ga ik naar Huiswerkinstituut Lotus.

  Ik ga al naar Lotus sinds de tweede klas, en dat bevalt prima. Nu ben ik daar vooral voor mijn examen Scheikunde. Dat vind ik een heel lastig vak, maar ik doe daar wel examen in omdat ik een natuurkunde- en techniekprofiel heb gekozen. Gelukkig kan ik er bij Lotus goed mee bezig: oefenen, lesstof herhalen… Er is veel 1-op-1-contact, en ik kan veel bijles krijgen; soms, als het nodig is, ben ik er tot wel 20.00 uur ‘s avonds. Dat kan net het verschil maken tussen iets begrijpen en iets niet begrijpen. Op school kan ik lang niet zoveel aandacht krijgen, want daar heb je toch klassikaal les, en je kunt daar niet altijd al je vragen stellen. En thuis kan dat ook meestal niet, omdat mijn ouders niet alles weten. Bij Lotus weten ze veel van de schoolvakken en het is heel fijn dat je gericht bezig kunt zijn met je huiswerk en je toetsen, zodat je goed voorbereid naar de les of een examen kunt gaan.

  Geert (16 jaar) uit Rotterdam

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply