Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Heel jezelf, wees zielsgelukkig
  Rate this post

  Zit je niet lekker in je vel, heb je een lichamelijke klacht of heb je last van stress, oververmoeidheid, angsten of lichamelijke pijn? Grote kans dat de ­energiestroom in je lichaam geblokkeerd is.

  Je kunt veel doen aan je eigen gezondheid; je hoeft alleen maar te weten wat het is dat je kunt doen. Renée Cool en Berend Elzen bieden Tao Healing aan in hun praktijk. Hierbij leren zij je om zelf je energiestroom op gang te brengen en te versterken. Het geheim van Tao Healing is ‘Heel de ziel eerst, dan zal healing van geest en lichaam volgen.’ Alles is energie en heeft een ziel.

  De werking is gebaseerd op de quantumwetenschap. Je lichaam bevat informatie en boodschappen. Wanneer je pijn ervaart, wordt dat niet alleen door fysieke aspecten veroorzaakt. De ziel van een orgaan, systeem of deel van je lichaam kan belast zijn met negatieve boodschappen, die het je prettig voelen beperken. De ziel van een orgaan, systeem of deel van het lichaam heeft dus een nieuwe boodschap nodig om een blij en gezond leven te ervaren. De boodschap voor healing kan worden gegeven door verschillende technieken te gebruiken. ­Daardoor kunnen energie, uithoudingsvermogen en vitaliteit ­natuurlijk door het lichaam gaan stromen. De oefeningen zijn concreet en praktisch. Veel mensen merken het effect. Er is niets geheimzinnigs aan en je krijgt er uitleg over.

  Tao Healing is er voor iedereen van elke leeftijd die te ­maken heeft met een fysieke, emotionele, mentale of ­spirituele klacht. Renée en Berend stemmen elke aanpak af op de individuele cliënt met zijn of haar klacht of probleem. Een healing op afstand is ook mogelijk.

  Spirituele stervensbegeleiding
  Belangstellenden kunnen nu ook bij de praktijk terecht voor spirituele stervensbegeleiding. Wanneer je weet dat het einde van je leven in zicht is, dat je je lichaam verlaat en teruggaat naar je bron, kun je contact laten maken met je ziel. De inzichten kunnen zowel jezelf als je toekomstige nabestaanden rust geven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply