Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Heerlijk en gevarieerd: macarons!
  Rate this post

  Macarons zijn heerlijke kleine en ronde koekjes die je in allerlei smaken kunt krijgen. Ze zijn onlangs flink in populariteit gestegen door de Amerikaanse tv-serie ‘Gossip Girl’, waar de personages fan waren van deze lekkernij. Dat is ook niet zo gek, want macarons zijn te krijgen met allerlei verschillende vullingen en in allerlei kleuren.

  In de regio Tilburg zul je niet op veel plekken macarons tegenkomen, maar Patisserie Walter van Erven is een adres waar je ze wél vindt! Sterker nog: de winkel lanceert begin maart een nieuwe lijn van heerlijke macarons. Hiervoor heeft de zaak in de afgelopen periode veel tijd gestoken in de ontwikkeling en de keuze in smaken. Niet alleen bekende en populaire smaken, maar ook bijvoorbeeld een macaron waarin kreeft is verwerkt! Deze lekkernij wordt gemaakt in samenwerking met een vishandel, die de kreeft levert. Hou de Facebookpagina in de gaten voor alle nieuws rond de nieuwe macarons bij Patisserie Walter van van Erven!

  Hazelnoot-progrestaart
  Eén van de specialiteiten van Patisserie Walter van Erven is de hazelnoot-progrestaart, waarvoor de zaak zelfs klanten uit plaatsen als Den Haag en Nijmegen ontvangt. Geen wonder, want deze schuimtaart voor 8 personen is overheerlijk!

  De banketspecialist
  Patisserie Walter van Erven bestaat al meer dan 65 jaar en is al die tijd gevestigd aan het Burgemeester van de Mortelplein in Tilburg. Het is één van de toonaangevende en ambachtelijke banketbakkerijen in Nederland. Sinds oktober 2018 staat Paul van Riel aan het roer van de onderneming. In de banketbakkerij wordt iedere dag een breed assortiment gebak, taarten, chocoladewerk en overige patisserie gemaakt. Hierin komen passie, kennis en verse ingrediënten samen. Ook voor de leukste themagebakjes ben je aan het goede adres. Denk bijvoorbeeld aan een diploma-uitreiking, Vaderdag en kerst. Voor uitgebreid advies over de producten en speciale wensen staan de verkoopmedewerkers voor je klaar. Je kunt in de zaak onder andere terecht voor:

  – gebak
  – taart
  – koekjes
  – stukswerk
  – zoutjes
  – chocolade en bonbons

  Voor jouw bedrijf
  Patisserie Walter van Erven werkt ook graag samen met ondernemingen en bedrijven. Zo levert de banketbakker onder andere de mooiste desserts en zoutjes aan hotelketens, verzorgingstehuizen en horecabedrijven. Daarnaast is er ook van alles mogelijk op het gebied van relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd chocoladecadeau of laat het logo van je onderneming plaatsen op ambachtelijke chocolade.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply