Rate this post
 • Heerlijk eten in tal van wereldkeukens
  Rate this post

  Je partner en jij zijn tien jaar samen en dat moet gevierd worden! Je ziet het helemaal voor je. Jullie beste vrienden aan lange tafels, lekker eten, samen lachen en herinneringen ophalen aan de afgelopen jaren. Jullie willen de liefde én het leven vieren, met jullie naasten, goed eten en voor ieder wat wils.

  In wereldrestaurant Genieten en Zo in Leiderdorp kun je genieten van tal van wereldkeukens volgens het all-you-can-eat-concept voor een vast bedrag, naar wens inclusief frisdrank, bier en wijn. Je kiest vooraf welk arrangement je wilt, zodat je bij het afrekenen niet voor verrassingen komt te staan. Wij zijn ingericht om grote groepen te ontvangen, maar uiteraard ben je ook van harte welkom voor een gezellig etentje met je beste vriendin of je gezin.

  Wereldeilanden
  Als je in het sfeervolle restaurant komt, krijgen jullie een tafel toegewezen. Vervolgens kun jij je trek stillen door een culinaire ronde te lopen langs meerdere ‘Wereldeilanden’. Heb je trek in Chinees eten? Dan loop je op je gemak naar het Chinese eiland en neem je een lekkere bami pangang met bami. Als jouw favoriet de Japanse keuken is, dan ga je voor heerlijk verse sushi of voor de teppanyaki. Hierbij bereiden onze chefkoks lamskoteletjes of verse sliptong op een hete, ijzeren plaat. Dit gebeurt terwijl je wacht. Verser kan dus niet en het is leuk om te zien hoe er voor jou gekookt wordt. Kun jij niet wachten tot het barbeque-seizoen weer aanbreekt? Neem alvast een voorproefje op het grilleiland en laad je bord vol met sappige saucijsjes, spareribs of een zoete maiskolf.

  Lekkere afsluiter
  Na al dat heerlijke eten is er vast nog wel een gaatje over. Het zou namelijk zonde zijn als je niet kon genieten van alle luxe desserts, taartjes en toetjes die wij aanbieden. En anders kun je een heerlijk kopje koffie of thee nemen als fijne afsluiter van deze wereldse avond!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply