Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een heerlijk moment voor jezelf…

  Je hebt het razend druk met je werk, gezin en je hobby’s. Dan kan het zijn dat je jezelf uit het oog verliest, en ook minder oog hebt voor wat je huid en je lichaam nodig hebben. Bij de schoonheidssalon kun je weer tot rust komen en genieten van behandelingen die goed voor je zijn.

  Puur Stijl Soest is voor een plek waar mensen graag (terug)komen; waar ze zich op hun gemak voelen. Puur Stijl is een rustgevende, mooi ingerichte zaak voor behandelingen van haar, gezicht, handen, voeten en lichaam. Je wordt er verwend, komt er tot jezelf en wordt behandeld met technieken en producten die aan de nieuwste standaarden voldoen. Je kunt er komen voor een korte behandeling, maar je kunt er ook terecht voor meer uitgebreide arrangementen. Mannen en vrouwen herkennen zichzelf in de laagdrempelige, ongedwongen en relaxte omgeving, waardoor zij tijdens hun behandelingen even volledig tot rust kunnen komen.

  Jezelf zijn en blijven
  Het schoonheidsideaal waar wij van Puur Stijl in geloven is gebaseerd op evenwicht, puurheid en de waardering voor de eigenheid van een individu. Door op pure wijze iemands schoonheid te versterken, willen wij mensen aanmoedigen zichzelf te zijn en blijven. ‘Puur’ en ‘Stijl’ staan voor eenheid tussen schoonheid aan de binnenkant en de buitenkant.

  Allerlei behandelingen
  Wat biedt Puur Stijl? Een complete kapsalon voor de vrouw, een barbershop voor de man van nu, pedicure op maat, stijlvolle manicure, professionele visagie, gezichts- en lichaamsbehandelingen, massages, een lounge en bar in een ontspannen sfeer. Op haargebied kun je vertrouwen op onze jarenlange ervaring, samen met de kennis van de technieken van Vidal Sassoon en Allilon. Met de wetenschap van het duurzame merk Davines en Sassoon Professional. Wij benaderen haar in zijn puurste vorm en versterken deze vorm met een lijnen- en kleurenspel. Iedere knip- en/of kleurbehandeling begint met een adviesgesprek, aangepast aan jouw wensen.

  Comfort Zone
  Voor de behandelingen van gezicht, lichaam, handen en voeten heeft Puur Stijl gekozen voor het concept van het exclusieve Italiaanse merk Comfort Zone: een compleet systeem van producten voor de verzorging van de huid, het lichaam en het welzijn. De collectie van producten, behandelingen en rituelen is gemaakt met de meest krachtige ingrediënten en het levert de meest effectieve resultaten. Comfort Zone gelooft in het werken van binnen naar buiten en van buiten naar binnen, en stimuleert een holistische, gezonde en duurzame levenstijl, gebaseerd op wetenschap en versterkt door passie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply