Rate this post
 • Een heerlijk moment voor jezelf
  Rate this post

  Je hebt het druk met je werk, gezin en je hobby’s. Dan kan het zijn dat je jezelf uit het oog verliest, en ook minder oog hebt voor wat je huid en je lichaam nodig hebben. Ga naar een plek waar je weer tot rust kunt komen en genieten van behandelingen die goed voor je zijn!

  Pure Hair and Beauty is een professionele kapsalon, beautysalon en nagelstudio in Almere Muziekwijk, waar je voor diverse behandelingen terechtkunt. Ben je toe aan een frisse coupe, een prachtige kleur of een touch-up in onze kapsalon? Welke wensen je ook hebt: je bent bij ons in goede handen. Verder bieden wij schoonheidsbehandelingen voor huidverzorging en huidverbetering, en kun je jouw handen laten voorzien van prachtige nagels. Daarnaast kun je de dagelijkse drukte even helemaal loslaten en genieten van een massage.

  Kapsalon
  Bij de kapsalon van Pure Hair kun je met het hele gezin terecht. Iedereen van jong tot oud is welkom. Wij proberen je je direct te laten thuisvoelen in onze gezellige kapsalon. Met onze goed getrainde hairstylist Wendy creëren we elke wens op haargebied. Alle kennis over producten en vaardigheden hebben we in huis. Passie, vakmanschap, veelzijdigheid, de liefde voor het vak en het ‘luisteren naar het haar’ worden ingezet voor het perfecte kapsel. De klant wordt mooier, krachtiger en daardoor zelfverzekerder, en daar hebben wij alle tijd en aandacht voor!

  Beautysalon
  Pure Beauty staat voor een goed gevoel van binnen en een stralende look van buiten. Samen met onze schoonheidsspecialist Marouscha werk je aan een goede huidverzorging en het behouden van de juiste huidconditie. Wij hebben een speciaal pakket aan behandelingen en producten voor iedereen die persoonlijke verzorging ziet als onderdeel van het dagelijks leven. Naast professionele behande­lingen geeft onze schoonheidsspecialiste ook cursussen en workshops.

  Nagelstudio
  De nagelstudio Pure Nails is een zeer professionele nagelstudio, waar onze nagelstyliste Sabine met veel gevoel te werk gaat. In onze nagelstudio werken wij met professionele producten, en voor iedereen wordt ruim de tijd genomen. Jouw wensen zijn voor Sabine de richtlijnen waarmee zij werkt. Deze zullen vooraf aan de behandeling duidelijk worden vastgesteld. Tijdens de behandeling evalueert Sabine meerdere malen of jouw wensen worden gevolgd.

  Massagesalon
  Laat je dagelijkse drukte even helemaal los en gun jezelf een momentje van rust en ontspanning. In onze massagesalon help je hierbij je lichaam om de balans terug te vinden die je zo hard nodig hebt om goed te kunnen blijven functioneren.

  Maak een afspraak via telefoon of via de website!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply