Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Heerlijk ontspannen na het werk

  De wintertijd is een tijd met veel werkdruk en stress. Wacht niet tot je helemaal uitgeput raakt, maar gun jezelf af en toe een heerlijke massage en/of voetbehandeling. Je kunt kiezen uit haptische massage, shiatsu-drukpuntmassage, hoofd- en voetmassages.

  We zitten voortdurend in ons hoofd. We denken en doen en vergeten om naar ons lichaam te luisteren. De haptische massage geeft je het besef dat je weer eerder aan je lichaam moet denken en geeft aan waar de blokkades zitten. De massage biedt bewustwording om te ontspannen met een natuurzuivere plantaardige massageolie in combinatie met essentiële oliën, zoals lavendel, roos, citroen en rozemarijn. Massage is niet alleen bedoeld voor ontspanning van de spieren, maar stimuleert ook de bloedsomloop, heeft effect op het bindweefsel en kalmeert het zenuwstelsel. De gebruikte massagegrepen zijn over het algemeen langzaam, ritmisch en meditatief. Natuurlijk kun je deze massage ook boeken in combinatie met een heerlijke voetbehandeling!

  Rozenkwartsmassage
  Deze massage doe ik met verwarmde rozenkwartsstenen en Bulgaarse rozenolie. Dit geeft je het gevoel echt in een andere wereld te komen. De olie ruikt zacht en voelt lieflijk aan door de warme rozenkwartsstenen. Mijn klanten vertellen dat dit een nieuwe ervaring is en dat ze deze behandeling zeker nog een keer boeken! Heerlijk voor de koude dagen.

  Over Pedicure Voetenwerk
  Jolanda heeft zich gespecialiseerd in voetproblemen, zoals likdoorns, eelt, ingroeiende nagels en mycose (‘schimmelnagel’). Pedicure Voetenwerk geeft graag advies (ook aan sporters) en is er zowel voor de jongere als de oudere voet.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply