Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Heerlijk relaxen in huiselijke sfeer
  4/4 - (1 stemmen)

  Als je het druk hebt, kan dat leiden tot stress. Deze stress kun je niet alleen geestelijk ervaren, maar ook door bijvoorbeeld spierspanningsklachten en problemen met je ademhaling. Dan kan het een goed idee zijn om eens naar een sauna te gaan!

  Brabant Sauna is een plek waar je heerlijk kunt bijkomen van drukke werkzaamheden en chaotische toestanden in de wereld. Even dat moment van rust, van ‘uit je hoofd, in je lijf’ komen. Alles van je afspoelen, reinigen, uitzweten, al dan niet gevolgd door een massage, om als herboren de wereld weer in te stappen. Geen sauna waar je de hele dag rondhangt, eet en slaapt, maar een, bij voorkeur, wekelijks ritueel van weer één worden met je lichaam; meer passend bij een gezonde lifestyle waarmee je weerstand opbouwt en je menig griepje of verkoudheid buiten de deur houdt.

  Moderne, kleinschalige sauna
  Brabant Sauna is een moderne, kleinschalige sauna met een persoonlijke sfeer, die je kunt afhuren voor bijvoorbeeld een vriendinnengroep, collega’s, sportteam enzovoort. De sauna is hiervoor overdag geopend. Je eigen saunadag organiseren, zelfs in badkleding, is al mogelijk vanaf 2 personen tot groepen van ongeveer 30 personen. ‘s Avonds is de sauna geopend voor iedereen.

  Een zondag lekker nietsdoen?
  Kleuren spelen een belangrijke rol in ons leven. We hebben er dagelijks mee te maken, maar we vergeten vaak dat ze een grote invloed hebben op ons geestelijke en licha­melijke welzijn. Benieuwd naar wat kleuren met jou doen? Brabant Sauna organiseert regelmatig geheel verzorgde verwendagen, zoals een Lazy Sunday of een Colorful Sunday, speciaal voor vrouwen.

  ‘Gezellig avondje uit’
  Theo Nelissen en Marjan Blok van der Velden zijn enthousiaste klanten en vertellen over hun ervaring: ‘Naast de twee heerlijke cabines (1 binnen en 1 buiten) is er ook een Turks stoombad. Zelf laten wij onze spieren altijd graag opwarmen door de warme (infrarood)lampen. Zoʼn avondje sauna is niet alleen heel gezond (alle kwaaie dampen zweten we weer uit en we hebben zelden nog last van winterse verkoudheden of andere ongemakken). Het is ook een gezellig avondje uit waar bekenden en nieuwe bezoekers altijd weer even hartelijk welkom geheten worden door de eigenaren Lolita en Ron. Beiden genieten evenveel van de sauna als hun gasten. Wij ervaren het als een heel verschil of je in een onpersoonlijke grote sauna bent, met allemaal toeters en bellen, of in deze pure, zeer schone, betaalbare sauna, waar alles aanwezig is wat het hart van een echte sauna-liefhebber begeert. En waar ook nog eens een hartelijke en persoonlijke sfeer hangt.’

  Meer weten of reserveren? Kijk op de website!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply