Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Heerlijk tot rust komen…
  Rate this post

  Ga je niet op vakantie, maar wil je toch even heerlijk tot jezelf komen, of wil je juist relaxed aan je vakantie beginnen? Ga dan langs bij Instituut Jossy van der Zwan in Zoetermeer. Na een bezoek aan het instituut zie je er niet alleen goed uit, maar voel je je ook als herboren.

  Instituut Jossy van der Zwan is al meer dan 40 jaar een begrip in Zoetermeer en omstreken en biedt diverse behandelingen voor zowel het gezicht als het complete lichaam.Maar ook voor ontharen, permanente make-up, massages en hand- en voetverzorging kun je er terecht. Er wordt gebruik gemaakt van diervriendelijke producten en de meest doeltreffende technieken. De combinatie van kwaliteitsproducten van diverse gerenommeerde cosmeticahuizen, de 40 jaar ervaring in het schoonheidsvak en de persoonlijke aandacht, staan garant voor een optimaal resultaat.

  Allerlei mogelijkheden
  Afhankelijk van het gekozen programma zijn de behandelingen mogelijk van een half uur tot een heel dag- arrangement. Natuurlijk is het ook mogelijk om verschillende behandelingen te combineren. Zo kun je van je bezoek aan Instituut Jossy van der Zwan een complete dag uit maken. Ook behoort een duo-behandeling tot de mogelijkheden; leuk met een vriendin, familielid of als cadeau.

  Ben je ook toe aan wat ontspanning? Neem dan contact op of neem een kijkje op de website voor alle mogelijkheden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply