Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De heilzame kracht van massage
  Rate this post

  Was jij deze zomer ook zo aan vakantie toe? Even een rustpuntje in dat jachtige bestaan waarin je dag in dag uit van hot naar her vliegt en probeert om alle ballen in de lucht te houden. Dan is het nu hoog tijd om even tijd voor jezelf te nemen. Heerlijk ontspannen waardoor je straks weer met een fit gevoel aan de slag kunt.

  Dat massage lekker en ontspannend is weet bijna iedereen. Maar dat het ook nog eens heilzaam is, is in Nederland nog niet bij veel mensen bekend.
  Het effect van een massage is het beste als het regelmatig wordt bijgehouden. Net als een auto die een onderhoudsbeurt nodig heeft, is dat bij de mens hetzelfde. Een massage is goed voor het lichaam, maar zeker ook voor de geest! Het helpt tegen stress, het bevordert ontspanning van lichaam en geest, het geeft nieuwe energie, kan verlichting geven bij pijn en zorgt voor een sneller herstel van de spieren na een zware prestatie.
  Lara Veenes wil je daar graag bij helpen. ‘Dan beginnen we in elk geval met een heerlijke massage bij jou thuis. Benieuwd hoe de vitaliteitstraining werkt? Ik stel graag een programma op maat voor je samen. We beginnen altijd met een 9-daagse kuur, waardoor je je meteen fitter gaat voelen. Daarna kijken we samen wat bij jouw levensstijl past. Behalve voor ontspanningsmassage kun je trouwens ook bij mij terecht voor sport- en zwangerschapsmassage.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply