Rate this post
 • De hele dag zin in eten?
  Rate this post

  Veel zwangeren hebben de hele dag zin in lekker eten. Maar tijdens de zwangerschap is het juist beter om zo gezond mogelijk te eten. Door alles wat je hoort of leest, kan het zijn dat je niet meer weet wat nou goed voor je is of niet, en dat kan zorgen voor twijfels. De diëtist weet wat goede voeding is voor jou!

  Het is verstandig om contact met de diëtist op te nemen zodra je een kinderwens hebt. Dan kun je namelijk allerlei gezondheidsadviezen krijgen, zodat je lijf klaar is voor een gezonde zwangerschap. Soms is het verstandig om een paar kilo af te vallen. Een gezond gewicht heeft namelijk een positieve invloed op je vruchtbaarheid. De diëtist kan je hiervoor adviezen geven.

  De kracht van de diëtist is om in de onoverzichtelijke brij van informatie en adviezen aangeven wat voor jou werkt. Aan de hand van je huidige eet- en leefgewoonten kan de diëtist je alternatieven geven waarbij je gezonder leeft en tóch lekker kunt blijven eten. Je krijgt antwoorden op al je vragen en krijgt nuttige tips en adviezen. Eet 2 keer zo goed, niet 2 keer zoveel!

  Over Diëtistenpraktijk Vitalizé
  Annemieke Molenaar is praktijkhouder van Diëtistenpraktijk Vitalizé. Daarnaast is ze moeder van drie jonge kinderen in de leeftijd van 0 tot 5 jaar. Annemieke weet daarom uit eigen ervaring hoe je gezond kunt eten tijdens de periode van zwangerschap en borstvoeding. Maar ook voor andere vragen over voeding kun je natuurlijk bij haar terecht. Annemieke houdt spreekuur bij Verloskundig centrum Partera in Zoetermeer en bij BeweegpuntBas (voorheen Sport- en gezondheidscentrum de Koornmolen) in Zevenhuizen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply