Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De hele zomer op je best
  Rate this post

  In de zomer lekker in de zon liggen zonder je zorgen te hoeven maken over je make-up, dat zou toch heerlijk zijn. Geen wenkbrauwen die verdwijnen na een duik in het zwembad of een eyeliner die doorloopt wanneer je transpireert.

  Kies nu voor permanente make-up en geniet deze zomer eens van een onbezorgde vakantie waarin je er altijd op je best uitziet.

  Wenkbrauwen
  De techniek die Eveline Doolaard van Doolaard’s Beauty voor de wenkbrauwen gebruikt, is onder andere de ‘haartjestechniek’. Deze techniek staat zo dicht mogelijk bij het natuurlijke beeld van de wenkbrauwen. Er worden fijne haartjes getatoeëerd in de pigmentkleur die het meest past bij jouw huidskleur en haarkleur. Tevens kan er een schaduw aan toegevoegd worden, om de wenkbrauw wat voller te laten ogen, waardoor je een 3D-beeld krijgt. Zo accentueer je de sterke kanten van je gezicht.

  Eyeliner
  Je kent het probleem wel: je make-up loopt uit of die komt tegen de bovenkant van je oogkas. Of je eyelinerstaartje staat niet gelijk met het andere. Maar vanaf nu is het probleem opgelost met de permanente make-up eyeliner voor zowel boven als onder het oog. Eveline luistert naar jouw wensen en geeft dan advies. Ze beoordeelt de vorm van het oog en adviseert welke eyeliner jouw ogen het beste op een natuurlijke wijze accentueert. Er kan eventueel gebruik gemaakt worden van een extra kleuraccent boven de eye­liner, om de eyeliner nóg meer te kunnen laten stralen.

  Duizendpoot
  Heb je altijd al gedroomd van mooie, ronde, symmetrisch gepigmenteerde lippen die niet afgeven en uitlopen? Dat maakt Eveline ook mogelijk voor jou. Het is zelfs ook mogelijk om de lip iets groter te maken dan die van oorsprong is, zonder dat je het ziet. Ook kun je bij Eveline terecht voor schoonheidsbehandelingen voor het lichaam en gezicht of kun jij je nagels laten doen. Tevens is Eveline gespecialiseerd in de behandeling van Alopecia areata (haaraandoening), patiënten die chemotherapie hebben gehad, asymmetrische gezichten, correcties van mislukte PMU-behandelingen en het verwijderen van tatoeages.

  Feiten over PMU
  Wist je dat PMU altijd eerst wordt voorgetekend, zodat je precies kunt zien wat het resultaat wordt? De kleur van de PMU wordt gekozen op basis van jouw huidtype en haarkleur. Een behandeling duurt tussen een uur en anderhalf uur en een behandeling met PMU is bovendien helemaal veilig.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply