Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Helemaal haarvrij komende zomer
  Rate this post

  Je koestert jouw hoofdhaar. Op andere delen van je lichaam zou je de haargroei liever kwijt dan rijk zijn. Je bent klaar met het drama dat ontharen heet. Kan dat nu echt niet anders?

  Ja, dat kan anders! Jij hoeft echt niet de rest van je leven tijd en geld te besteden aan ontharen, scheerspullen, waxen, epileren of welke andere methode dan ook. Als je permanent wilt afrekenen met jouw ongewenste en overmatige haargroei, dan is daar een veilige, snelle en effectieve methode voor: permanente laserontharing. Op een pijnloze en verantwoorde manier kun je in een aantal behandelingen haarvrij zijn. Laserontharing wordt niet in de zonnige zomermaanden uitgevoerd, omdat de huid dan te gevoelig is voor zonlicht. Het is daarom aan te raden om in de herfst te starten met jouw laserbehandelingen. Zo ben je volgende zomer helemaal haarvrij!

  Aantal behandelingen
  Huidtherapie 4YourSkin maakt gebruik van de Light­sheer Desire™ diode-laser. Hiermee heb je gegarandeerd 100% resultaat, wat inhoudt dat alle gelaserde haartjes permanent wegblijven. Hoe lang een behandeling duurt en hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid beharing en het huidoppervlak. Het laseren van een geheel been duurt bijvoorbeeld langer dan de bovenlip. Voorafgaand aan de behandeling krijg je een intake waarin jouw wensen worden besproken. De huid­therapeut maakt dan samen met jou een behandelplan, zodat je weet wat je kunt verwachten. De laserbehandeling is pijnloos en tijdens de behandeling lig je comfortabel in een behandelstoel.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply