fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Helemaal klaar met scheren?

  Ga je later dit jaar nog op vakantie? Dan wil je toch ook lekker kunnen rondlopen in een rokje. Maar dan is het wel handig als je benen haarvrij zijn!

  Waxen is de oudste, natuurlijkste en meest effectieve vorm van ontharen. Door regelmatig te waxen (tussen de 3 en 6 weken), worden de haartjes dunner en zachter. Ook duurt het langer voordat deze weer teruggroeien. Op sommige plaatsen komen haartjes bij consequent en regelmatig waxen zelfs helemaal niet meer terug.

  Hoe werkt het?
  De wax is lauwwarm, zacht, heerlijk geurend en vooral heel flexibel. Deze wordt in een dun laagje op de te ontharen lichaamsdelen aangebracht. De hoogwaardige textuur en unieke samenstelling van de wax hecht alleen aan de haartjes en dus niet aan je huid. In een paar seconden omsluit de wax alle haartjes en vormt die een stevig maar flexibel laagje, dat vervolgens op een zeer snelle vrijwel pijnloze manier wordt verwijderd.
  Schoonheidsspecialiste Berta maakt voor waxbeurten gebruik van de producten van Lycon. Het voordeel van deze wax is dat die zich alleen hecht aan je haartjes en niet aan je huid. Alleen het vastgekleefde haar wordt verwijderd en laat je huid zacht en glad achter. Je hebt ook veel minder last van irritaties dan wanneer je scheert.

  Je huid weer mooi na de zomer
  De afgelopen zomerperiode heeft je niet alleen een mooi kleurtje opgeleverd, maar de zon heeft ook het verouderingsproces van je huid versneld. Een ouder wordende huid maakt minder elastine en collageen aan, twee stofjes die zorgen voor de elasticiteit en stevigheid van jouw huid. Eigenlijk heeft je huid een flinke boost nodig om aan de ene kant die verdikte huid en pigmentvlekken aan te pakken en aan de andere kant de elasticiteit en stevigheid te stimuleren. Ibiza Beauty geeft met de OxyGeneo microdermabrasiebehandeling hét antwoord op jouw wensen! OxyGeneo is een innovatieve, huidvernieuwende behandeling die tegelijkertijd drie verschillende acties uitvoert. Ten eerste worden de dode huidcellen, die zorgen voor een verdikte huid, verwijderd. Vervolgens worden er werkstoffen in je huid gesluisd die deze revitaliseren. Dit kunnen bijvoorbeeld stoffen zijn die zich specifiek richten op huidverjonging en anti-aging, huidvernieuwing, egalisatie van de huid en vermindering van fijne lijntjes of juist op huidverjeugdiging, verhelderen van de teint, verminderen van grove poriën of pigmentvlekken.
  Als derde actie wordt bij de behandeling de natuurlijk zuurstofvoorziening in je huid van binnenuit verhoogd. Die ontspannende zuurstofbehandeling is geheel pijnloos en geschikt voor elk huidtype en alle leeftijden (ideaal voor de gevoelige en couperosehuid) én met direct resultaat.

  Ibiza Beauty
  Bij Ibiza Beauty zijn alle faciliteiten aanwezig op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Schoonheidsspecialiste Berta kan ervoor zorgen dat jouw huid weer die oppepper krijgt! Je kunt bij de salon ook terecht voor manicure en iCurl, de snelste en meest effectieve manier van wimperpermanent.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply