Rate this post
 • Helemaal klaar voor de zomer
  Rate this post

  Ben jij ook zo iemand die helemaal blij wordt van de zomer? Lekker op vakantie naar zonnige oorden, zwemmen in een azuurblauwe zee, flaneren op de boulevard in een bloot zonnejurkje waarin je bruine kleurtje zo mooi uitkomt.

  Maar de werkelijkheid is vaak anders. Liggend op het strand kom je er ineens achter dat je je bikinilijn had ­moeten scheren. Als je na een zonnebad of zwempartij in de spiegel kijkt, blijkt er niks meer over te zijn van je nauwkeurig ingekleurde wenkbrauwen. En ‘s avonds, als je in je nieuwe zomerjurkje over de boulevard loopt, zie je ineens al weer een waas van zwarte stoppels op je benen en onder je oksels. Help, het wordt weer zomer!

  ‘Laat de zomer nu maar komen!’

  Iedere zomer was het weer een grote bron van ergernis: de stoppeltjes op mijn benen en onder mijn oksels die een paar dagen na het scheren al weer zichtbaar werden. Aangezien die haartjes erg donker zijn, vallen ze ook nog eens extra goed op.
  Toen ik vorig jaar in ForYou Magazine in een artikel van Jeanette Veldhuizen Clinic las over definitief ontharen, wist ik het zeker: dit was wat voor mij. Deze winter heb ik diverse behandelingen gehad. De eerste keer was ik bang dat het pijnlijk zou zijn, maar dat was helemaal niet het geval. Ik ben heel prettig geholpen door de dames. Zij geven je geen ongemakkelijk gevoel en zijn heel kundig. Alles werd goed uitgelegd.
  En wat ik nooit voor mogelijk had gehouden gebeurde. Ik heb geen last van haargroei meer op mijn benen en onder mijn oksels. Wat een genot, ik hoef me geen zorgen meer te maken over die ontsierende stoppels en ik heb geen geïrriteerde huid meer door het regelmatige scheren. Mijn benen en oksels mogen gezien worden deze zomer!
  - Ria (34) uit Amersfoort

   Nooit meer last van haargroei
  Wil jij ook van die ongewenste haargroei op je ­lichaam af? Met IPL (Intense Pulsed Light) kun je dit bereiken. Omdat de haartjes zich in verschillende groeifases bevinden, zul je een aantal behandelingen moeten ondergaan. Het is veilig, snel, pijnloos, definitief, zonder risico en ook nog eens niet duur! En heb jij ongewenste haargroei op je gezicht en hals wordt het ook nog eens vergoed door je ziektekostenverzekering.

  IPL kan worden toegepast op de volgende gebieden:
  – bovenlip
  – kin
  – oksels
  – armen
  – benen
  – bikinilijn
  – buik
  – tepels
  – billen / bilnaad
  – rug
  Kortom: alle gezichts- en lichaamsoppervlakten

  Jeanette Veldhuizen Clinic heeft tot 1 juli 2017 een aanbieding om eens te kijken wat definitief ontharen met IPL voor jou kan betekenen, zodat jij in de zomer verlost kunt zijn van je overtollige haar.

  Onlangs werd ik 30. Volgens mijn omgeving een prachtige leeftijd, maar ik moest er zelf eerst erg aan wennen. Het klinkt ineens zo volwassen en daarom besloot ik dat het tijd werd voor een nieuwe look. Eentje die past bij mijn leven als dertiger.

  Een ander kapsel en flitsende outfit waren snel geregeld, maar elke keer als ik in de spiegel keek, had ik het gevoel dat er nog iets aan ontbrak. Nu ben ik eerlijk gezegd niet zo’n type dat veel aandacht aan make-up besteed en dat was dan ook de reden dat mijn metamorfose nog niet compleet was. Want door mijn blonde wenkbrauwen, die ook nog eens niet symmetrisch zijn, had mijn gezicht nog steeds die bijna kinderlijke uitstraling. Natuurlijk had ik al wel eens iets met een wenkbrauwpotlood geprobeerd, maar meestal gunde ik me daar ‘s morgens geen tijd voor. En als ik er dan eens speciaal vroeg voor op was gestaan, haalden mijn zorgvuldig ingekleurde wenkbrauwen het eind van de dag niet. Ik ben namelijk een fanatiek sporter, waarbij ik ook transpireer, en daar zijn mijn inspanningen met het wenkbrauwpotlood niet tegen bestand.

  Het kwartje viel
  Toen ik laatst iemand hoorde praten over permanente make-up, viel bij mij het kwartje: dit zou een geweldige oplossing voor mij zijn, dit zou mijn nieuwe look compleet maken. Diezelfde dag nog heb ik Jeanette Veldhuizen Clinic opgebeld en een afspraak gemaakt.

  Complimentjes
  Ze hebben me daar fantastisch geadviseerd en namen alle tijd om mijn vragen te beantwoorden. En dat waren er nogal wat, want ik vond het best een beetje griezelig. Maar ik werd helemaal gerustgesteld, er was meteen een heel fijne klik. Intussen heb ik prachtige wenkbrauwen. Perfect symmetrisch en in een kleur die mooi bij mij past. Het grappige is dat ik sindsdien heel veel complimentjes krijg dat ik er zo goed uitzie, alhoewel niemand nog heeft opgemerkt dat dit door mijn nieuwe wenkbrauwen komt. Ze zien er namelijk ook heel natuurlijk uit. Ik ben er ontzettend blij mee. Als ik nu in de spiegel kijk, ben ik tevreden met mezelf, die kinderlijke uitstraling is helemaal verdwenen. Dit had ik veel eerder moeten doen!

  - Paula (30) uit Amersfoort

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply